Telefilem Cinta Round 1

Cinta Round 1, sebuah telefilem/telemovie melayu 2021 lakonan Elisya Sandha, Azizul Ammar, Izzue Islam, Azar Azmi, Kazar Saisi, Zalif Sidek, Farez Ridwan dan ramai lagi. Telefilem  Cinta Round 1 akan bersiaran pada hari Sabtu ini 13 November 2021, jam 9:00 malam di Astro Citra.

Telefilem Cinta Round 1 Astro Citra

Telefilem : Cinta Round 1
Waktu Siaran : Sabtu, 13 November 2021, jam 9:00 malam
Siaran TV : Citra Exclusive Astro Citra
Pengarah : Feroz Kader
Produksi : Dream At Work Sdn Bhd

SINOPSIS CINTA ROUND 1

Farid, seorang kutu buku yang seringkali dibuli oleh seniornya iaitu Syakirin. Farid bertekad untuk memasuki kejohanan MMA yang dianjurkan oleh universiti mereka supaya dapat mempertahankan diri apabila dibuli oleh Syakirin.

PELAKON CINTA ROUND 1

Izzue Islam
Azizul Ammar
Azar Azmi
Elisya Sandha
Kazar Saisi
Zalif Sidek
Farez Ridwan

10 Comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

  1. Replies
    1. Pelakon pelakon cam okay, harapnya cerita pun okaylah kan.

      Delete
  2. salam singgah. pelakon semau best - best. tapi jalan cerita klise kot? mcm cerita yang faizal hussien berlakon dgn sidi oraza dulu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi singgah sini. Yep, pelakon best best dan jalan cerita tu cliche. Alamak, cerita legend tak berapa nak tahu pulak.

      Delete
  3. ada tertzngok sedutan cerita ni
    izzue islam. berlakon. bestt jgak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bolehlah tengok nanti kak kalau ada masa atau tertengok. Tak sempat tengok, tengok ulangan pun boleh.

      Delete
  4. Cerita mempertahankan diri daripada dibuli.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bagus seni mempertahankan diri ni untuk semua orang. Salah satunya kes buli macam ni.

      Delete
Previous Post Next Post

نموذج الاتصال