Top 10 Komentator October 2021 Blog Sihatimerahjambu

Fuhhh..berhabuk bersawang rumah! Baru 4 hari ditinggalkan sepi tanpa khabar berita. Nak menaip pun tak tahu nak dimulakan dari mana. Berakhirlah cuti berkampung di kampung encik suami. Harini baru nak start enjin buat kerja kerja tertangguh.

Maaf, lambat banyak umumkan Top 10 Komentator October 2021 Blog Sihatimerahjambu yang dah saya screenshot awal awal sebelum November. Cuma tu lah tak sempat nak kira-kira dan update. Maaf ye kawan-kawan.

Tahniah semua blogger yang tersenarai dalam Top 10 Komentator October 2021. Blogger blogger yang tersenarai dalam carta dah saya masukkan dalam bloglist di sidebar. 

Top 10 Komentator October 2021 Blog Sihatimerahjambu

1. NA : me-soul-searching.blogspot.com (98 comments)
2. Cik Cappuccino Latte : cikcappuccinolatte.blogspot.com (93 comments)
3. babYpose : baby-pose.blogspot.com (79 comments)
4. nona sani : www.nonasani.com (59 comments)
5. NadiaJamhari : www.nadiajamhari.com (55 comments)
6. Rabiahtul adawiyah : rabiadawiyah21.blogspot.com (51 comments)
7. Atiqah Najihah : www.atiqahnajihah.com (48 comments) 
8. afeezz : imwritingformyself.blogspot.com (47 comments)
9. Ammi : www.sheilaarshad.com (45 comments)
10. SalbiahM : blognisalpunya.blogspot.com (42 comments)

Bukan hanya rajin singgah dan tinggalkan komen di blog saya. Di blog lain pun terpampang nama nama-nama blogger yaang aktif lagi hebat hebat ni. Rugi kalau tak singgah blog mereka ni tau. Ayuh!

Bulan bulan lepas dah bagi kepala blog untuk top komentator bulanan. Bulan lepas hanya seorang je claim kepala blog. Masih berminat untuk dapatkan kepala blog, boleh terus contact saya saiz dan maklumat untuk kepala blog. Tekan je contact di menubar kat atas tu ye. Hanyaa untuk top komentor October ni ye.

Nak design siap-siap masih fasa sibuk. Habis bulan December nanti barulah ada pemberian hadiah fasa II , jumlah komen terkumpul setakat dari bulan Julai sampai September seperti dibawah.

Top 10 Komentator 2021 (July + August + September + October)

  1. NA : me-soul-searching.blogspot.com (330 comments)
  2. Cik Cappuccino Latte : cikcappuccinolatte.blogspot.com (270 comments)
  3. nona sani : www.nonasani.com (257comments)
  4. Atiqah Najihah : www.atiqahnajihah.com (247 comments)
  5. SalbiahM : blognisalpunya.blogspot.com (192 comments)
  6. Amie : salamisimon1.blogspot.com (167 comments)
  7. afeezz : imwritingformyself.blogspot.com (139 comments)
  8. Sha Mohamed: kasihkuamani.blogspot.com (133 comments)
  9. nanieydotcom : www.naniey.com (132 comments)
  10. babYpose : baby-pose.blogspot.com (117 comments)

30 Comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

  1. Tahniah kepada blogger-blogger hebat yang rajin komen ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah untuk Kak Farrah jugak sebab selalu jugak singgah sini dan komen. Terima kasih :)

      Delete
  2. Amboi..cuti sakan si hati merah jambu ni..hihihi
    Tahniah kepada pemenang.Betul tu..depa rajin komen ..Bagus sungguh..
    Saya rasa macam banyak komen dah...rupanya depa dah jauh ke depan...hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak cuti sakan, balik kampung je mama cella. Tahniah untuk mama cella jugak rajin singgah sini. Kena kayuh laju lagi baru dapat kejar. hihi
      Terima kasih :)

      Delete
  3. bercuti rupanya cik fiza kita.. patut la senyap

    ReplyDelete
  4. Wish I could be one of your list.. insyaAllah..hehe

    ReplyDelete
  5. tahniahnyer., hebatt2 blogger semua nih., ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah jugak wak rajin juga singgah sini. Wak pun blogger hebat!

      Delete
  6. Wah.. Tahniah pada semua yang tersenarai.. Memang hebat..

    ReplyDelete
  7. Tahniah semua 👏🏽

    Akak pun baru harini nak mula berblog. Memang agak kekok sikit bila dah lama tak menulis 😅

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah jugak kak Ujie. Samalah kita, baru nak panas enjin ni. Itulah tu, kekok nak menaip. hihi

      Delete
  8. Berehat betul Fiza tidak jenguk blog. Selalunya sebelum ini balik kampung ada juga pos tulisan. Hehe. Selamat menulis semula.
    Tahniah kepada mereka yang lain.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sesekali berehat kak. Banyak kekangan dengan takde laptop dan data tak mencukupi :)

      Delete
  9. Replies
    1. Tahniah juga untuk awak :) Terima kasih singgah sini dan komen

      Delete
  10. Tahniah buat semua pengomen tegar...bila la akak nak masuk senarai ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah jugak kak selalu singgah sini dan komen. Kalau ada masa bolehlah komen sakan. Hihi

      Delete
  11. tahniah semua! akak da hilang dari radar terus ek..ahahahahhahah

    ReplyDelete
  12. Ek ehhh terselit pulak nama kita sipi2 disitu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah Ammi. Ada masa boleh naik tangga lagi tu :)
      terima kasih rajin singgah sini.

      Delete
  13. tahniah semua! bilalah saya nak tersenarai ni haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..kena rajin mengomen lah jawabnya :)
      terima juga rajin komen dan singgah sini.

      Delete
  14. Wahh!!!! Tahniahhhh kepada kalian yang hebat hebat! Saya datang komen pon masih lobang lobang nihhh! Tooo busy rasanyaaaa...HAHHAA

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah nona masuk carta. Faham faham. biasalah tu kadang busy tak sempat nak jengah dan komen. Apapun terima kasih nona rajin singgah dan tinggalkan komen.

      Delete
  15. tahhiah kepada semua blogger yang tersenarai...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah jugak dan terima kasih rajin singgah dan komen :)

      Delete
Previous Post Next Post

نموذج الاتصال