Telefilem Singh Susu

Singh Susu, sebuah telefilem istimewa sempena Hari Deepavali. Telefilem Singh Susu merupakan telefilem ulang siar, tayangan pertama pada tahun 2014 juga disiarkan sempena Hari Deepavali.

Tonton telefilem Singh Susu pada hari Ahad, 7 November 2021 jam 12:30 tengah malam di TV3.

Telefilem Singh Susu TV3

Telefilem : Singh Susu
Waktu siaran : Ahad, 7 November 2021, jam 12:30 tengah malam
Siaran TV : TV3
Pengarah : Azmir Afnandi
Produksi : Kertas Ungu Production

SINOPSIS SINGH SUSU

Pemuda Amarjit Singh merupakan seorang kaki bangku, tetapi keinginannya untuk menjadi seorang pemain bolasepak yang hebat seperti Cristiano Ronaldo tidak pernah pudar.


PELAKON SINGH SUSU

Azhan Rani
Sherie Merlis
Firdaus Ghufran
Vimalage Ganesh
Kong Chee Kuang
P Jegap
Collan CHong
Qaiesya

14 Comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

  1. Hebat-hebat pun Ronaldo, kalah 5-0 dengan Liverpool. Baik Amarjit jadi Mohamad Salah. Haha

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. cerita zaman kanak-kanak sampai dewasa. Boleh tengok nanti mamapp :)

      Delete
  3. Baru ckp ngan Ozil nanti kita tgk cerita ni sbb budak ni nak jadi mcm CR. Dia pun excited... Yelah apa2 pasal bola mmg dia excited... Tapiii baru perasan waktu tayangan pkl 12.30malam. Memang hanyut dibuai mimpilah

    ReplyDelete
    Replies
    1. waktu siaran macam tak kena pulak kan. Siang siang boleh jugak budak budak tengok.

      Delete
  4. Tajuk itu pelik. Baca sinopsis fikir kaitan dengan tajuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Singh jual susu dan dia minat main bola tapi kaki bangku.

      Delete
Previous Post Next Post

نموذج الاتصال