Uniqlo E-Member Free Gift 11.11 Campaign Punya Pasal

Konon tak nak terjebak shopping online bila sale. Sekali nampak Uniqlo buat free gift untuk 11.11 campaign terus rasa nak membeli sesuatu. Tengok pulak e-member sale dan value buy tu macam best je. Maka kita pun beli lah ikut syaratnya tu.

Order 6 November 2021, dapatnya 12 November 2021. Delay sebab ramai orang shopping online masa sale. Bila banyak order, banyak jugaklah lambat dia. Sabar je lah. Asalkan dapat apa yang kita nak tu. Dapat tote bag dan Upcycled cup holder.

Uniqlo tote bag dan upcycled cup holder

Perempuan kalau nampak free gift limited edition, lupa nak jimat eh. Mujur jugak yang dibeli tu semua keperluan. Lama tak shopping seluar baju baru. Lama ke? Rasa macam baru je lagi..inilah dia penangan sale. Menang membeli menang memakai. Tak ada yang kalah. Hehe...

Uniqlo Upcycled cup holder

Auto cantik pakai baju baru.

36 Comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

  1. Cantik cup holder, tote beg pun nampak menarik.
    Akak perasan jugak kempen ni, tapi aritu baru je shopping kat Uniqlo. Dah takde apa nak dibeli.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu yang teringin nak dapat tu. Kebetulan ada barang nak beli, jadi membeli lah. Kalau baru shopping mungkin tak shopping jugak :)

      Delete
  2. shooping tu kan terapi untuk pompuan...hihihj

    ReplyDelete
  3. bukan orang je dapat baju baru. cawan pun nak jugak

    ReplyDelete
  4. Sesekali jebakkan diri apa salahnya kan Fiza. Best sangat shopping ni. Kak Amie pun rajin juga layan kalau ada sale begini,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul betul. Sesekali je. Kalau kena dengan bajet okaylah kan.

      Delete
  5. Comelnya cup holder, memang rasa nak shopping juga, tak teringat ada big sale. Betul tu puas hati bila dah dapat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang comel tu terjebak beli. hihi..tapi dah lepas dah sale ni kak.

      Delete
  6. aaaa. comelnya cup holder tuu.. nampak rare..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Comel dan limited edition tu yang beria shopping gak tu Busyra. hihi

      Delete
  7. Sis pun e-member uniqlo jugak.. tapi tak nyempat nak shopping.

    ReplyDelete
  8. wahhhh cantik pulak cup holder tu ek. Nak pegang pun selesa, tak panas sangat, tak sejuk sangat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang cantik tu yang buat tergoda tu sebenarnya. Ye, begitulah function dia :)

      Delete
  9. Cawan pun berseluar baru. Hehe. Nampak cawan bergaya.

    ReplyDelete
  10. sama la mcm syu. kdg2 xde bnda nk beli pon, tp sbb free gift, gigih cari brg nak beli.

    syu berjaya x shopping sales 11.11 ni. tahan diri utk x shopping slalu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..kadang kalah dengan nafsu membeli ni.
      Baguslah macam tu syu, dapat save bajet sikit.

      Delete
  11. Tak pernah beli apa apamkat Uniqlo ni..Nanti try ushar.. hehe

    ReplyDelete
  12. sib baek saya tak terjebak ngan 11.11 ni. 12.12 mungkin pasal ade bende yang nak beli. harap2 ada sale lah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi..kadang tersangkut jugak dengan sale yang ada kan :)

      Delete
  13. Ni kalau dania nampak habis lah..ada dia ajak ke KL lagi...hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..jangan bagi nampak sebab dah shopping kan.
      Sekarang tak payah pergi KL dah. Ke AEON Nilai je :)

      Delete
  14. Lamanya tak shopping uniqlo. Memang murah kalau jd member

    ReplyDelete
Previous Post Next Post

نموذج الاتصال