Telefilem Ancak

Ancak, telemovie astro citra 2021 terbaru  akan bersiaran pada hari Sabtu, 6 Nov 2021 jam 9:00 malam di slot Citra Exclusive Astro Citra. Astro citra seram sabtu 2021 dah kembali bersiaran dengan cerita seram.

baca juga : senarai telemovie melayu

Telefilem Ancak menampilkan pelakon Siti Saleha, Aleza Shadan, Aida Aris, Ameerul Asyraf, Rashdan Baba dan ramai lagi. Telefilem Ancak diarahkan oleh Eoon Shuhaini.

Telefilem Ancak Citra Exclusive Astro Citra

Telefilem : Ancak
Waktu siaran : Sabtu, 6 November 2021, jam 9:00 malam
Siaran TV : Citra Exclusive Astro Citra
Penulis skrip : Nell Hanan
Pengarah : Eoon Shuhaini
Produksi : Mache All Star United Sdn Bhd

SINOPSIS ANCAK

Seorang gadis yang lemah semangat terpaksa berhadapan dengan gangguan mistik yang disebabkan oleh lesung batu pusaka neneknya.

PELAKON ANCAK

Siti Saleha sebagai Hanis
Aleza Shadan sebagai Nek Marina
Aida Aris ssbagai Farah
Ameerul Asyraf sebagai Haziq
Rashdan Baba sebagai Hariez
Ieka Zulkifli sebagai Mimi

18 Comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

  1. Suka juga Siti Saleha berlakon.. risau pula ada barang antik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suka jugak siti saleha berlakon. Watak apapun jadi. Barang antik memang ada kisahnya kan.

      Delete
  2. Wow, mistik dalam lesung batuuuu..Syeram

    ReplyDelete
  3. Benda macam tu memang suka pada orang yang lemah semangat

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. kisah mistik ni memang seram even dengar dan baca pun. Belum lagi tengok, lagilah seram kan.

      Delete
  5. Ammi memang takde simpan brg antik pon.. Paling antik yg arwah mama simpan adalah rokok terakhir yang arwah ayah hisap sebelum meninggal. Ayah meninggal pun dah 22 tahun.

    ReplyDelete
  6. Ini tidak dapat tengok sebab tiada saluran Citra.
    Bersaing cerita hantu setiap saluran tv.

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah tu, banyak betul cerita hantu dan mistik sekarang.

      Delete
    2. Hahahah, betul tuh! Belum mapur kat Netflix, tak terrtengokkk arrr

      Delete
    3. Netflix murah lagi kalau share share :) Takpe, channel yang ada pun banyak saingan cerita :)

      Delete
  7. Genre seram juga nk . Kalau sempat nak tengok la .

    ReplyDelete
Previous Post Next Post

نموذج الاتصال