Top 10 Komentator August 2021 Blog Sihatimerahjambu


Agak lewat pulak nak umumkan top komentator August 2021 blog Sihatimerahjambu ni. Ampun! Sebenarnya lambat bukan apa, sebab menyiapkan sesuatu untuk top 10 komentator bulan August ni. Tiba-tiba mood mai, kita pun jalankan kerja apa yang patut.

Tahniah untuk top komentator bulan August yang berjaya masuk carta. Terima kasih atas sokongan dan kerajinan semua yang tak berbelah bahagi. Juga untuk silent reader dan juga yang lalu atau singgah tanpa sengaja, terima kasih.

Top 10 Komentator August 2021 Blog Sihatimerahjambu

Oleh itu, inilah sesuatu yang saya sebutkan tadi untuk top 10 komentator bulan ni. Saya ada design header atau boleh jadikan watermark gambar untuk blog. Kira bonus lah untuk bulan ni ye. Bulan depan tak tahu lah. Mungkin ada mungkin tak ada.

Saja saya buatkan suka suka. Kalau nak design saiz asal boleh je contact saya kat bahagian contact di sidebar tu. Nanti saya akan hantarkan melalui email. 

1. Atiqah Najihah : www.atiqahnajihah.com (74 comments) 
2. NA : me-soul-searching.blogspot.com (63 comments)
3. nanieydotcom : www.naniey.com (59 comments)
4. nona sani : www.nonasani.com (59 comments)
5. Cik Cappuccino Latte : cikcappuccinolatte.blogspot.com (55 comments)
6. dear anies : aniesandyou.blogspot.com (54 comments)
7. Amie : salamisimon1.blogspot.com (51 comments)
8. SalbiahM : blognisalpunya.blogspot.com (43 comments)


9. afeezz : imwritingformyself.blogspot.com (41 comments)

10. babYpose : baby-pose.blogspot.com (38 comments)

Jenis saya suka header dan watermark simple je dengan tulisan. Maaf kalau tak menepati citarasa. Lama betul tak menghadap design ni. Sekarang pun dah banyak aplikasi yang best. Dah kurang tempahan. Tapi saya masih maintain menggunakan photoshop. Edit guna handphone tak puas. Hehe..

Pemberian hadiah Fasa II masih lagi ONz ye. Di bawah ni jumlah komen terkumpul setakat Julai dan August. Bulan December nanti baru kita kira-kira untuk  hadiah TOP 3. Dah selebihnya akan maintain masuk bloglist sepanjang tahun 2022.

Top 10 Komentator 2021 (July + August)

  1. Atiqah Najihah : www.atiqahnajihah.com (143 comments)
  2. NA : me-soul-searching.blogspot.com (138 comments)
  3. nona sani : www.nonasani.com (133 comments)
  4. Sha Mohamed: kasihkuamani.blogspot.com (133 comments)
  5. Amie : salamisimon1.blogspot.com (110 comments)
  6. Cik Cappuccino Latte : cikcappuccinolatte.blogspot.com (110 comments)
  7. SalbiahM : blognisalpunya.blogspot.com (86 comments)
  8. nanieydotcom : www.naniey.com (59 comments)
  9. dear anies : aniesandyou.blogspot.com (54 comments)
  10. Rabiahtul Adawiyah : rabiadawiyah21.blogspot.com (51 comments)
Nak bagi hadiah tiap tiap bulan belum belum ada bajet khusus lagi. Jadi, kita kumpul bagi sekali je. Setahun 2 kali. Ini sajalah yang saya mampu bagi sebagai menghargai mereka yang rajin singgah dan komen. 

Selain tu yang masuk bloglist dapatkan saya terjah selalu sumbangkan traffik macam tu. Apa apa pun dapat kenal ramai blogger. Semua ramah tamah. Tak percaya? Ayuh terjah blog mereka semua ni. 


72 Comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

  1. Tahniah semua yg tersenarai! shida dah terkeluar carta adududu ^_^

    ReplyDelete
  2. alaa belum ada rezeki tercalon kat blog akak..
    semua design header tu cantik, dan yg pastinya header simple je. senang orang baca..
    and yahh kita geng, design tetap kena guna PS.. kalau x, rasa pelik.. hehe.

    tq pada akak juga.. selalu singgah di blog busyra.. <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kot ada masa bolehlah singgah sini selalu dan komen.
      Terima kasih Busyra. Ye, suka header simple simple je tanpa decoration meriah.
      yeay! Kita dah jadi geng dah. Itulah tu, design guna apps berbeza sangat feel tu.

      Sama-sama kasih :)

      Delete
  3. tahniah kpd semua top commentators!

    cantik2 design Fiza..

    ReplyDelete
  4. Cantiknya. Eh camne hendak salin gambar itu, keluar huruf P. Ingat hendak buat watermark. Emelkan ya. Tq.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Terima kasih kak. Saya dah email dah. P tu button pinterest kalau nak pin kat pinterest akak :)

      sama²

      Delete
  5. tahniah kpd semua top komentator..
    cantik watermark yg kak fizah buat..

    ReplyDelete
  6. Tahiah buat semua yang tersenarai...Fiza memang x amik upah buat template lagi ye...ingat nak tukar template yang ada..sebab dah lama sangat guna kan...tahun depan kot sempena birthday..tgok la mcm mana..kalau Fiza buat bagi tau akak ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sekarang dah tak ambil lagi kak. Saya pun beli template ready made. Tinggal install dan edit edit sikit :)

      Alien Oren ada buat kak. Cuba tanya dia.

      Delete
  7. Walaupun saya tiada dalam top 10, insyaalah, saya akan hadir.. :)

    ReplyDelete
  8. Wah! Rajinnya Fizah buat header untuk pengomen!
    Kak Amie sangat hargai. Nanti bolehlah Fizah emelkan ye. Mana tahu Kak Amie boleh gunakan sebagai watermark, kenangan bonus dari rakan blogger.
    Tahniah juga buat semua pengomen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..ada idea dan masa menjadilah dia. Saya dah emailkan pada kak Amie.
      Terima kasih Kak Amie sudi terima.

      Delete
    2. Terima kasih banyak Fizah. Kak Amie dah terima. Suka sangat!

      Delete
    3. sama sama kasih kak Amie. Alhamdulillah.

      Delete
  9. Tahniah kepada semua. Mereka adalah blogger yang aktif dan rajin komen. :)

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah tersenarai. Tahniah kepada semua pengomen. Pandainya buat design cantik-cantik, nanti email k. Terima kasih Fizah untuk design modern look untuk babypose. Ceria!

    Oh ya sis Tracking no. tu saya bagi dalam komen lain.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah kak. Alhamdulillah. Saya dah email ye.
      Sama-sama.

      Baik, terima kasih sekali lagi :)

      Delete
  11. Wah tahniah kat semua!! Cantek2 watermark dia buat ye..!

    ReplyDelete
  12. Cantikkkkk! Jadikan watermark pun cantikk gakkk! Saya teringin gak nak edit guna photoshop tapi itulerr, macam pening banyak bila try hahaha. Nanti saya email kak fiza eh, mintak design tu hehehe :D Apa apapun, tahniahhh diucapkan buat semuaa yang tersenarai!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. terima kasih Atiqah. Saya pun mula mula pening gak. Banyak tengok tutorial kat youtube. Mudah sikit belajar.
      Saya dah emailkan pada Atiqah. Dapat tak?

      Delete
    2. Saya ada jugak tengok youtube, tapi still pening hahahaha.
      Ada ada dapat, macehhh kak fiza! ;)

      Delete
    3. Hihi..kena tengok mana yang okay dan dapat ikut. Kadang lain designer lain cara dia. Ikut mana mudah nak buat.

      Alright. Sama sama :)

      Delete
  13. Tengok NonaSani tu saya teringat program Nona di tv3, hihi.

    Tapi, sy paling suka Atiqah

    ReplyDelete
  14. cantikkkk header semua tu.. kreatif nya..

    ReplyDelete
  15. Replies
    1. Yeay! tahniah untuk mereka semua yang aktif dan tak jemu tinggalkan komen.

      Delete
  16. tahniah sume top komen!

    alahai.. bestnya kalo fiza blh buat header utk sy 1.. suka yg simple2 camni.. ihiks.. tiberr mtk xmalu pulak.. haha

    ReplyDelete
  17. Tahniah semua. Terima kasih Fizah sebab selalu datang tinggalkan komen juga di blog Naniey.. Naniey dah isi form kat sidebar tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah untuk semuanya. Sama sama Naniey. Terima kasih juga naniey rajin singgah. Baik, dah dapat. Isnin nanti saya bagi ye :)

      Delete
  18. Samalah kak fieza. saya pun suka bila simple header ni. Nampak kemas. Sebab tu header saya terlebih simple hahaha but i love it. Tibahh puji blog sendiri kahkah.

    Tahniah semuaaaaa. Powernya Atiqah komen. tak terkejar kalau nak kejar ni haha

    Menarik juga style kak fieza bagi 2 tahun sekali. Betul lah tu nak bagi tiap2 bulan macam rabak haha. Semoga murah rezeki kak fieza yaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Simple seiring kematangan tuan blog. Cewahhh...
      hihi..siapa lagi nak puji diri sendiri kan.
      Atiqah memang rajin tinggalkan komen. Eh, setahun 2 kali. Jangan salah pemahaman. Hihi..
      Aaminnn..ada rezeki lebih bolehlah tiap tiap bulan kan.

      Delete
  19. Replies
    1. Ya, tahniah untuk mereka dan awak juga rajin singgah sini.

      Delete
  20. camner nak claim hadiah tu? kene ade akaun pinterest ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh tak. Pinterest button tu nak pin gambar dalam akaun pinterest je kalau berminat. Saya ada terangkan dalam entri. hihi..contact je guna contact form tu. Bila dah dapat email afeezz, Nanti saya akan reply email tu beserta design header/watermark. Or nak letak email afeezz dalam komen ni pun boleh.

      Delete
    2. hahaha... itulah masalahnye kalau baca tak habis... ok2... thanks

      Delete
  21. Tahniah, semua! Seperti biasa hasil kreativiti Fiza memang wowww!

    ReplyDelete
  22. Wah tahniahhh semuaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  23. Btww ye saya suka header yang akak buat. saya macam akak juga, saya suka yang simple

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Nad. Simple simple dan just nice sedap mata memandang :)

      Delete
  24. Alhamdulillah . CCL pun tersenarai . Cantik juga header tu .nak boleh .hehe boleh tukar header baru nanti .

    email
    virgoyana61@yahoo.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah Lyana. terima kasih.
      Jap lagi saya send ye.

      Delete
    2. Eh email salah ke lyana? Your message wasn't delivered to virgoyana61@yahoo.my because the domain yahoo.my couldn't be found.

      Delete
    3. alhamdulillah , dah terima ,,ccl dah reply email ..tq so much

      Delete
  25. eh ehhh ada nama mem besar laa... tqvm fiza!!! suka suka suka! pc sy x de photoshop. kalu x sy bleh buat header baru.


    terima kasih tau👍👍👍

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama-sama. Nanti kalau nak header ni, send email kat contact sidebar tu eh.

      Delete
  26. Huyyyooooi.. Nice laa... Ok, Nona save dulu... Ye, walaupun ada banyak apps sekarang, photoshop jugak tetap terbaik bagi saya.... Untung kalau memang reti guna photoshop.. Banyakkkkk tools.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih nona. Nanti kalau nak design tu boleh email gunakan contact kat sidebar eh. Betul, tools PS banyak :)

      Delete
Previous Post Next Post

نموذج الاتصال