Giveaway by Shida Radzuan

Rasanya ramai dah sertai Giveaway by Shida Radzuan. Saya baru terhegeh hegeh nak into the scene jugak. Syarat-syarat Giveaway by Shida Radzuan taklah serumit mana pun. 

Giveaway by Shida Radzuan
Klik banner untuk sertai Giveaway by Shida Radzuan


Syarat-syarat Giveaway by Shida Radzuan

1. Buat satu post entri bertajuk : Giveaway by Shida Radzuan ✔ 
2. Follow Socmed shida : Blog + Facebook + Instagram + Twitter ✔ 
3. Letak banner giveaway dan backlink kan ke entri giveaway ✔ 
4. Apa yang saya suka tentang blog shida ✔ 
  • Mesra pembaca
  • Layout yang minimalist
  • Jenis tulisan yang mudah dibaca
  • Mudah nak nak explore
  • Cepat loading
  • Susunan blog yang teratur
  • Perkongsian cerita yang menarik
5. Publish dan submit link entri ke ruangan komen entri ini ✔ 

Memandangkan saya dah lama kenal Shida dan dah follow segala sosial media, hanya perlu buat entri, letak backlink dan komen sikit tentang blog Shida. Mudah bukan? Jom sertai beramai ramai.

55 Comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

  1. Saya pun belom join.. dah diinviteee.. Nanti tengok malam baru join.. sebab kerja straight.. naik kuarantin ni . Huhu

    ReplyDelete
  2. Hehe tidak sangka Fiza sertai. Haah senang sebab pernah ikuti syarat-syaratnya sebelum itu jadi buat tulisan dan pautkan pada peraduan.
    Semoga berjaya ya.

    ReplyDelete
  3. Gud luck Fiza...Dapat rezeki nanti kongsi tau 🤭🤣

    ReplyDelete
  4. Kena belajar balik berGA, meriah bergiveaway, moga berjaya Fiza. Aameen.

    ReplyDelete
  5. Semoga berjaya. InsyaAllah ada rezeki tu. 👍

    ReplyDelete
  6. All the best kak fiza . Semoga ada rezeki untuk menang

    ReplyDelete
  7. Tq fiza sudi join GA shida..selalu support dr dulu smpai skg..
    Thankkkkk youuu fiza :)

    Good Luck tau!

    ReplyDelete
  8. Alamakkkk, dah habis giveaway dahhh, baruu jumpa post ni hehehehe.

    ReplyDelete
Previous Post Next Post

نموذج الاتصال