Team Baru Hot FM

Thursday, March 03, 2016

Pendengar radio Hot FM mesti ternanti nanti siapakah yang bakal menggantikan Fara Fauzana, Ag, Ikhwan dan Liza yang telah meninggalkan konti Hot FM. Ini dia team baru Hot FM! Pengganti yang dikenali jugak rupanya. Geng baru Hot FM bakal ke udara bermula hari ni.
Geng Pagi Hot : Haziq, Fizie & Ajak
Muzik Hot : Tun Nadia & Rea
Jam Hot : Issey, Deen & Ammar
Mega Muzik Hot : El
Harap tak sendu atau jadi Cold Fm. Mesti ada kelainan yang menjadi daya penarik untuk pendengar masih dengar Hot Fm lagi. Best ke tidak??? dengarlah sendiri dan nilaikan.

10 comments

  1. mmg sendu dah pun .... aku dah dgr suria plak pg .. rasa lagi besh ada adibah noor ke ... rasa mcm sore die pg td .... hehehehe

    kesian fizie baru nak up dah nak tersungkur

    ReplyDelete
  2. uishh cha baru tahu ni harap perubahan team bawak lebih 1001 satu sinar kepada hot fm ceh ayatku hahah

    ReplyDelete
  3. tak dengar lagi geng pagi yang baru, dulu dok dgr geng fafau je.

    ReplyDelete
  4. kena bagi jugak peluang pada org baru. yg lama ttap unggul, tapi xsalah klau kita bagi pada yang baru untuk mencuba nasib. moga hot fm berjaya. All the best!

    ReplyDelete
  5. aida kurang dgr hotfm.
    more to sinarfm.
    tak dpt nak komen kesenduan nyer, kalau adaler :)
    now da ada koolfm tau, fiza.
    siaran di kl & penang aje dulu.

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.