Siapalah Yang Sanggup Pakai Kasut Pelik Ni

Friday, March 25, 2016

Pertama sekali melihat rekaan kasut yang pelik ni terus terfikir " Tak sakit kaki ke pakai?" dan "Macamana nak pakai dan jalan?" Persoalan yang bermain dalam kepala ni. Rasa rasa jawapannya apa? Jawapannya ada pakai si pemakai kasut ni lah. Hanya dia je yang boleh menjawab soalan tu. Nak memakainya mungkin nampak mudah tapi nak berjalan dengan kasut yang pelik ni agak ermmm...susah nak fikir. Terbayang bayang si pemakainya sekali langkah dah jatuh. Ke?

Kalau Fiza diberi peluang memakai kasut kasut pelik ni memang taklah. Siapa yang sanggup pakai kasut kasut ni. 

Tertunduk tunduk sopan berjalan pakai kasut ni. Tak boleh bayangkan macamana nak berjalan. kan kan?

Boleh diberi nama 'kasut berulat'

Nampak kasut ni, kaki sendiri pula yang rasa macam sakit.

Seolah-olah jalan terjengket jengket.

Agak agak masa nak berjalan ada rasa rasa macam nak terjatuh ke belakang tak?



Kasut ni pula, hanya orang yang berjiwa kental je nak tahan sakit kat jejari kaki.


 Err..yang ni? Macamana nak berjalan kak oiii?
Ini lagi mengarut, nak masukkan kaki pun tak tahu celah mana. Dah macam kena lipat lipat kaki pula dah.

Agak agak bila pakai, boleh patah tak heels tu? Mahu tersungkur pakai kasut ni.

Kasut pun ada rambut. Kalau terpijak rambut tu, jatuh tersungkur lah kan

Kasut paling seram nak pakai. Bahaya betul!

Dah gaya ballerina dah ni.

Pelik dan menakutkan nak pakai.

Penyelesaian masalah untuk mereka yang rendah. Pakai kasut ni confirm tinggi terus.
sumber gambar dari facebook
Antara semua design kasut di atas, satu pun tak sanggup nak pakai.

6 comments

  1. Haha paling geli tengok yg berulat tu @-)

    ReplyDelete
  2. Aduh bila tgok ni terasa2 sakit kaki heheheh. Dgn design dia tu, memang skait pinggan, boleh patah pinggang, patah kaki terus hahaha

    ReplyDelete
  3. erk....sape yang sanggup pakai kasut tu...serius pelik!!

    ReplyDelete
  4. betul..pakai kasut nak lindungi kaki..ni sampai dah macam menyiksa kaki baik tak payah pakai kasut..kaki ayam je lagi baik..ehheh

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.