Ni Bu Zhi Dao De Shi (Cover) by Najwa Latiff

Tengah layan lagu kat youtube terjumpa pulak video Ni Bu Zhi Dao De Shi (Cover) by Najwa Latiff ni. Eh, sejak bila pulak Najwa nyanyi lagu Bahasa Cina Mandarin ni? So layankan je la. Okay jugak video klip dan juga nyanyian Najwa berbahasa Cina Mandarin ni. Boleh ikut jejak langkah Shila Hamzah ni.  Lagu asal dari penyanyi Wong Lee Hom.

Ni Bu Zhi Dao De Shi Lyrics

蝴蝶眨几次眼睛
hu die zha ji ci yan jing
才学会飞行
cai xue hui fei xing
夜空洒满了星星
ye kong sa man le xing xing
但几颗会落地
dan ji ke hui luo di


我飞行 但你坠落之际
wo fei xing dan ni zhui luo zhi ji
很靠近 还听见呼吸
hen kao jin huan ting jian hu xi
对不起 我却没捉紧你
dui bu qi wo que mei zhuo jin ni

你不知道我为什么离开你
ni bu zhi dao wo wei shen me li kai ni
我坚持不能说放任你哭泣
wo jian chi bu neng shuo fang ren ni ku qi
你的泪滴像 倾盆大雨
ni de lei di xiang qing pen da yu
碎了满地
sui le man di
在心里清晰
zai xin li qing xi

你不知道我为什么狠下心
ni bu zhi dao wo wei shen me hen xia xin
盘旋在你看不见的高空里
pan xuan zai ni kan bu jian de gao kong li
多的是 你不知道的事
duo de shi ni bu zhi dao de shi

蝴蝶眨几次眼睛
hu die zha ji ci yan jing
才学会飞行
cai xue hui fei xing
夜空洒满了星星
ye kong sa man le xing xing
但几颗会落地
dan ji ke hui luo di

我飞行 但你坠落之际
wo fei xing dan ni zhui luo zhi ji
很靠近 还听见呼吸
hen kao jin huan ting jian hu xi
对不起 我却没捉紧你
dui bu qi wo que mei zhuo jin ni

你不知道我为什么离开你
ni bu zhi dao wo wei shen me li kai ni
我坚持不能说放任你哭泣
wo jian chi bu neng shuo fang ren ni ku qi
你的泪滴像 倾盆大雨
ni de lei di xiang qing pen da yu
碎了满地
sui le mandi
在心里清晰
zai xin li qing xi

你不知道我为什么狠下心
ni bu zhi dao wo wei shen me hen xia xin
盘旋在你看不见的高空里
pan xuan zai ni kan bu jian de gao kong li
多的是 你不知道的事
duo de shi ni bu zhi dao de shi
我飞行 但你坠落之际
wo fei xing dan ni zhui luo zhi ji

你不知道我为什么离开你
ni bu zhi dao wo wei shen me li kai ni
我坚持不能说放任你哭泣
wo jian chi bu neng shuo fang ren ni ku qi
你的泪滴像 倾盆大雨
ni de lei di xiang qing pen da yu
碎了满地
sui le man di
在心里清晰
zai xin li qing xi

你不知道我为什么狠下心
ni bu zhi dao wo wei shen me hen xia xin
盘旋在你看不见的高空里
pan xuan zai ni kan bu jian de gao kong li
多的是 你不知道的事
duo de shi ni bu zhi dao de shi

3 Comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

  1. lepas ni boleh featuring dengan shila amzah laa.. haha

    ReplyDelete
  2. berbelit lidah nak nyebut hehehe.. pasni najwa bsaing lah ngn shila hamzah..

    ReplyDelete
Previous Post Next Post

نموذج الاتصال