Design Blog Beauty Curse by Dear Haffiz

Maaf, agak kurang masa nak berblogwalking dan berbalas kunjungan blogger yang datang menyinggah ke blog sihatimerahjambu ni. Ambil masa untuk menyiapkan tempahan design dan terbaru yang baru siap Design Blog Beauty Curse by Dear Haffiz.

Warna utama yang dipilih oleh tuan punya blog adalah warna pink dan turqoise. Layout pun menggunakan layout yang simple untuk blogshop. Mudah pengunjung nak access blog. Tak terlalu fancy tapi adalah sikit tambah bunga bunga rose untuk nampak lebih menarik. Yang penting nampak kemas dan cepat loading.

Alhamdulillah siap sepenuhnya dan korang boleh singgah ke blog Beauty Curse untuk full view. Nak cuci mata tengok apa yang dijual pun boleh.

www.haffizmohdnoor.biz

Post a Comment

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Previous Post Next Post

نموذج الاتصال