Food Delivery Lasagna & Spaghetti Tersedap di Seremban

Sebelum ni Fiza pernah up entry Lasagna Sedap Dari D'Niena Kitchen. Rasa sekali memang tak cukup. Lepas tu nak repeat order takde rezeki sebab takde delivery dah. Sekarang D'Niena Kitchen dah buka order semula. Yeay!

Biasanya open order delivery siang je untuk lunch kebetulan semalam ada open order untuk dinner memang tak lepaskan peluang. Nak beli untuk lunch memang boleh je tapi bosan nak makan sorang kan. Jadinya beli dinner dapatlah dinner bersama husband.

Apa yang bestnya kali ni sebab  disediakan menu dengan 3 jenis set.

Set 1
1. Main course : Lasagna
2. Appetizer : Potato Salad
3. Dessert : Oreo Puding Roti Sos Kastard

Set 2
1. Main course : Spaghetti Carbonara
2. Appetizer : Potato Salad
3. Dessert : Oreo Puding Roti Sos Kastard

Set 3
1. Main course : Spagehetti Bolognese
2. Appetizer : Potato Salad
3. Dessert : Oreo Puding Roti Sos Kastard

Untuk dinner Fiza order 2 set Lasagna sebab terasa nak makan lasagna yang sedap tu. 

Potato Salad dia melimpah ruah sos dia. Sedap. Cuma Fiza kurang biasa makan appertizer ni..hehe. Tak sabar terus ngap Lasagna berulamkan appertizer. Pun boleh!

Oreo Puding roti dia kemain sedap, lembut dan sos kastard yang sedap sampai husband suruh buat pulak dah. Amboii.. terus order. Kenalah mencari resepi oreo puding roti lepas ni.

Lasagna ni memang sedap walaupun rupa biasa je. Bukan sedap biasa biasa je tapi luar biasa. Sebab kalau dibandingkan dengan lasagna yang Fiza pernah beli dan rasa di tempat lain memang ini paling sedap. Seriously tak tipu! Sos dia tu yang buatkan lasagna ni sedap. Menyesal kalau tak rasa. Tak jamin ye kalau korang sendiri yang termengidam nanti :p

Apa yang berbaloi lagi??? Sebab satu set ni cuma RM12 (appetizer + main course + dessert). Murah kan!

Untuk orang Seremban, kalau nak rasa menu western sedap, cuba order kat D'Niena Kitchen. Di jamin sedap! Delivery area Seremban, Senawang dan kawasan berdekatan.

1 box akan di charge rm 2.00 untuk delivery
2 box ke atas FREE DELIVERY !!
Whatsapp 0137119849
instagram : @dniena_kitchen

4 Comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

  1. sdpnya fiza.. mmg ok sgt hrga tu.. nak pndah seremban, hehehe

    ReplyDelete
  2. tq fiza for sharing.
    aida da pun amik phone no tu.
    mau order ler. delivery :)
    rm14 ok la fiza. siap delivery kan.
    aida ni kalu kat s2 ni memang bercinta nak kuar makan.
    most of the time makan biskut kering cicah milo ajer.

    ReplyDelete
Previous Post Next Post

نموذج الاتصال