Lagu Baru KRU- Hingga Ke Jannah

Lama KRU menyepi tanpa lagu baru. Baru baru ada dengar lagu baru KRU bertajuk Hingga ke Jannah. Walaupun masing masing dah berkahwin dan mempunyai kerjaya yang hebat, tapi aura hebat KRU tu lagi. Tahniah untuk mereka.

Tersuka tanpa sengaja dengan video klip Lagu Hingga ke Jannah ni. Layan~
Lirik Lagu Hingga Ke Jannah – KRU
Dalam beribu
Dosa yang dah tersalah laku
Mungkin adanya sepahala
Menganugerahkan kau bersama

Syukran Ilahi
Menjodohkan takdir bertemu
Sempurna lengkap sanubari
Menjadi pasanganmu

Sejahtera kasih selamanya
Amin

Di dalam setiap doa
Namamu takkan ku lupa
Semoga kita
Setia berdua
Hingga ke Jannah
Bahagia bersama

Di dalam setiap mimpi
Kita saling mencintai
Ke akhir nanti
Setia berdua
Hingga ke Jannah
Bahagia bersama

Andai mengalir
Titis air mata menguji
Ku harap kau tabah bersabar
Harungi semua pancaroba

Akan ku janjikan
Senyuman di waktu yang sukar
Agar hanya detik yang indah
Tercoret dalam diari cinta

4 Comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

  1. wa nice. PG pun da lama tak ikut citer pasal depa adik beradik. kecuali yusri dengan lisa je. lagu depa dua tu pun best kan :)

    ReplyDelete
  2. terbaik.
    teringat performance diorang kat anugerah meletops tu :)

    ReplyDelete
Previous Post Next Post

نموذج الاتصال