Cashout Nuffnang March 2016

Hujung bulan juga sempat menjengah Encik Nuffnang, kotlah ada duit belanja untuk cash out. Alhamdulillah dapat cash out untuk bulan March ni. Earning Nuffnang agak sendu akhir akhir ni walaupun traffic maintain okay. Takpelah kan, syukurlah apa yang dapat dari non hado.

Kembali RM0.00 dan mula menabung dari sekarang. Harap boleh cashout untuk bulan depan juga. Check akaun Nuffnang masing masing dan jom cashout!
As stated in Nuffnang payment policy, Nuffnang pays its members 30 days (60 days for Ordinary) after every end of the month from their cashout request date for Glitterati members. Upon then, the cheque will be compiled and sent to the bank for legal processing before delivered to your registered address. The processing and delivering by the bank will take about 2 weeks time. The status will be changed to 'Paid' once the cheque has been sent to you! Hope this clarifies! Thank you and have a nice day!-Nuffnang

9 Comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

  1. Assalammualaikum... ashafizah,

    tahniah yer.. dah dapat cashout nuffnang. Semoga sukses dengan nuffnang.

    mselim3

    ReplyDelete
  2. tahniah fiza,..syok tiap-tiap bulan dapat cashout

    ReplyDelete
  3. bestnya...nuffnang akak macam lembab skit la...hehehe..

    ReplyDelete
  4. wah. .. tahniah sis ..jemput ke blog ada resepi puding sumi ...

    ReplyDelete
  5. congratz, fiza ^^

    aritu sy last cashout.. pasni dh xde kot, huh...

    ReplyDelete
  6. ribu riban nih,... tahniah cik fiza yer

    ReplyDelete
  7. best nyer. tiap bulan cash out.
    mcm dpt gaji plak :)
    inspirasi kpd blogger yg lain, fiza. tahniah.

    ReplyDelete
Previous Post Next Post

نموذج الاتصال