Cheque Nuffnang January 2016

Thursday, March 10, 2016

Cheque Nuffnang cash out bulan January 2016 lepas dah selamat sampai. Alhamdulillah bulan ni cheque sampai awal bulan seperti biasa. Tambah sikit duit tabung. Bulan lepas takde rezeki nak cashout tapi rezeki lain lebih sikit. Hujung bulan ni baru cashout sekali dengan bulan February. Makin sendu pulak tengok earnings yang ada. Bersyukur je tak perlu banyak bunyi. Dari takda lebih baik ada.


Yang belum dapat tu sabar ye, moga cheque selamat sampai ke tangan penerima. Pada yang belum cashout tu rajin rajin cari tips sebab Fiza nak bagi tips pun tak tahu. Cuma nak pesan, kalau dapat CPUV tu kena maintain naikkan traffic. InshaAllah earnings bertambah. Itu yang selalu Fiza buat. Nak dapatkan CPUV tu Fiza tak tahu. Fiza tunggu je. Kalau dapat, dapat lah. Kalau tak, takda lah. Kekadang tu, tahu tahu je dah dapat. 

12 comments

  1. Seronok tgk orang dapat cek dari Nuffnang ni. Saya masih lg menanti~ Hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah sampai rezeki awak nanti..usaha dan doa ye :)

      Delete
  2. ALHAMDULILLAH..
    okla tu tiap2 bulan boleh cash out. saya ni dalam setahun baru sekali je cash out. tapi oklah dari takde kan..hahahaaa..

    ReplyDelete
  3. ekin xleh cash out lagi... alhamdulilah dpat gak cek dari churpchurp dan KOP

    ReplyDelete
  4. best nya.. bila la nak merasa pulak..huhu

    ReplyDelete
  5. dah bertahun blogging tak pernah nak cashout . sedihnya :'(

    ReplyDelete
  6. tahniah akak. kite dah lama tak dapat. hehe

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.