Design Blog, Watermark dan Logo Mya Atiya Official

Thursday, March 10, 2016

Kejap je dah hari khamis. Seminggu pun cepat berlalu. Pagi pagi membebel pulak kan. Marilah mulakan pagi dengan mood kerja. Kerja terbaru yang baru siap beberapa hari lepas untuk design blog, watermark dan logo Mya Atiya Official.

Seperti yang di minta, nak tema kuning hitam ada ciri ciri arabic. Blur sekejap! Sudahnya dapat idea buat tema emas kuning nampak mewah dan exclusive, campur warna hitam nak nampakkan warna emas kuning lagi menyerlah dan tulisan ala ala arabic. Lepas ubah sana ubah sini akhirnya siap juga.


Untuk Logo tak lari dari tema dan untuk watermark gabungan watermark dengan url blog.

Siap 3 tempahan untuk satu order. Terima kasih order. Next design, kenalah tunggu siap ^__^

5 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.