Durian Limau Guest House Homestay Murah Segamat

Saturday, March 05, 2016


Tercari cari homestay murah area Segamat? Korang boleh pilih Durian Limau Guest House. Homestay yang baru siap dibina mempunyai design rumah kampung yang cantik. Walaupun size nampak comel tapi selesa. Sesuai untuk penginapan keluarga kecil. Nak honeymoon berkonsepkan kampung pun boleh.
Terletak 1km dari Pulapol Segamat, 7km dari Uitm Segamat. Bilik berhawa dingin yg selesa untuk keluarga bersaiz kecil dengan harga yang berpatutan yang boleh memuatkan 4-5 orang dewasa. Lokasi strategik tepi jalan besar.





Siap ada pangkin lagi kat luar rumah. Style rumah kampung johor sangat ni. Boleh berehat kat luar ambil angin petang atau minum kopi kat luar sambil bersembang. Tentu seronok kan!

Bilik



Kabinet TV yang unik dan menarik.


Kalau tak nak guna air cond, boleh guna kipas.
RM70 untuk satu malam. Murah kan? Kalau singgah segamat boleh rasa menginap di Durian Limau Guest House ni.

Kelengkapan yang ada di Durian Limau Guest House
Katil Queen Size
Televisyen
Bilik air
Aircond
Iron (request)
Washing machine (request)

Kemudahan sekitar bersebelahan surau dan warung kopi ( malam sahaja)


Untuk tempahan boleh hubungi nombor telefon di bawah ni

atau 013 7144778- Hafiz

3 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.