Pageviews 7 Juta Blog Sihatimerahjambu

Terlepas lagi nak print screen genap 7 juta pageviews. Dah terlebih 7 juta pageviews rupanya. Seperti sebelum ni, nak mencapai 1 juta pageview ambil masa dalam dua bulan macam tu. Pageview 6 juta awal january lepas.

Nampaknya lepas ni kena tingkatkan sikit usaha untuk dapatkan pageviews meningkat satu juta dalam sebulan ke kan? Mampu ke? Tanya diri sendiri. Kalau ada usaha, adalah kan. Kalau takda usaha. Makanya, susah lah nak meningkat naik.


Terima kasih untuk 7 Juta Pageviews ni. Jom usaha sama sama untuk tingkatkan performance blog.

12 Comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Previous Post Next Post

نموذج الاتصال