Design Logo Sticker Coffee Time

Monday, March 14, 2016

Seharian semalam tak update blog sebab takde idea. Hari ni lewat pula update. Habislah jatuh reputasi update secara konsisten blog. Tak sempat nak buat jadual bagai disebabkan mood tetiba ke laut dalam. Perkara biasa yang pernah di alami oleh setiap blogger kan.

Jadi petang ni update entry artwork yang ada je la dulu. Bagi warm up entry blog untuk hari ni. Tempahan design logo sticker untuk coffee time. Ni mesti nak buat bisnes big cup coffee tu kan. Tema warna brown. Simple design, tengah tengah tu letak big cup yang comel. Okay, siap!


Terima kasih order lagi.

Post a Comment

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.