Beli Big Apple Donut dapat FREE GIFT

Tuesday, March 08, 2016

Agak lama juga tak menikmati kesedapan donut big apple yang lembut, gebu dan sedap dengan pelbagai jenis topping. Terpaling suka yang ada kekacang. Kacang kan mahal. Memang berbaloi beli dah siap sekali dengan donut. Kalau buat sendiri agak mahal jugalah nak beli kekacang sedap tu.

Selain kekacang, yang ada coklat pun sedap juga. Cuma Fiza tak suka makan banyak yang ada coklat sebab manis sangat. Jadi, pilih topping donut yang banyak kekacang bagi rasa seimbang dengan kemanisan tu. Lagipun macam best makan sambil mengunyah kekacang rangup tu. Lain orang lain citarasa kan.

Baru baru ni ada lah beli donut Big Apple ni. Masa bayar dia bagi sekali FREE Gift Microfiber Cloth. Rasanya akan dapat untuk setiap pembelian sebab Fiza cuma beli 6biji donut je. Kira untung juga beli dapat free gift sebab satu microfiber cloth pun harga dalam RM5 ke atas kalau tak silaplah.


Bolehlah buat lap lap perabot ataupun dalam kereta ke. Cepat serbu Big Apple untuk dapatkan free gift ni sementara masih ada. 

8 comments

  1. wah kena p beli ni. Ain suka yang california tu. sedapp

    ReplyDelete
  2. Bestnyer...tp xle beli..sbb kedai yg dekat rumah tu tutup..blackout lama..

    ReplyDelete
  3. wah menarik nih.. tapi sekarang dah biasa beli yang bumiputra nyer walaupun hanya dijual tepi jalan, tapi sedap dan harga memang berpatutan..

    ReplyDelete
  4. aida pun da lama x pekena donut big apple :)

    ReplyDelete
  5. Entri nih buat saya lapar. Dah lama tak makan doughnut. Dok umah makan ice cream jerr

    ReplyDelete
  6. samalah.. kak Alycia pun tak suka yg coklat. lebih suka kacang2.. wah, bestnya dpt free gift towel ;)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.