Blog Berbulan Madu 3 Hari 2 Malam

Monday, March 21, 2016

Agak pelik bila blog sihatimerahjambu tak kelihatan update dari jumaat lepas sehingga ahad (semalam). Itu tandanya blog sedang berbulan madu 3 hari 2 malam! Kemain kan. Blog pun kena berbulan madu juga. Perlukan rehat juga. Tuan blog yang perlukan rehat sebenarnya!


Jadilah dapat bercuti rehat balik kampung, sesambil tu dapat juga menghadiri majlis perkahwinan sana sini. Memang meriah hari sabtu lepas dengan jemputan kahwin. Larat tak larat je nak pergi. Tahniah untuk pengantin baru. Alang alang dah cakap pasal bulan madu ni, selamat berbulan madu bagi pasangan pengantin baru.

Hari ni blog dan kerja kembali beroperasi. Tempahan design yang perlu disiapkan dengan segera sebab dah bercuti lama kan. Semoga urusan kerja di permudahkan. 

6 comments

  1. take a rest sihatimerahjambu hiksss nanti smbung update:p

    ReplyDelete
  2. Wah..lama juga cuti tu. Sesekali rest dr kerjakn..

    ReplyDelete
  3. macam kat TC je ni ... lama tak pi sana

    ReplyDelete
  4. hihihi..
    blog akak dh berbulan berehatttt..
    tuan je xdpt berehattt..
    ni yg bw dl amik mood..

    ReplyDelete
  5. best nya g bercuti.. wah blog pon g honeymoon ya...

    jemput join segment http://hatinufid.blogspot.my/2016/03/blogwalking-by-coretanku.html

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.