Tempahan Design Signboard Kedai Red & Ruffles

Wednesday, March 16, 2016

Tumpang gembira untuk ex-schoolmate yang bakal buka kedai baby & kids Boutique yang diberi nama Red & Ruffles. Kedai akan dibuka awal bulan depan.  Diberi tanggungjawab untuk design signboard kedai dia.

Mulanya nak design fancy tapi lepas draft, katanya nak design yang ada frame pula. Bila design ada frame ni agak makan ruang. Jadi, design pun jadi ala ala exclusive butik dan nampak sedikit formal. Kiranya butik exclusive untuk baby lah ni. Final touch untuk tempahan signboard pun siap. Tunggu siap signboard dan naik signboard kat kedai je. Tak sabar pula nak tengok yang real punya. Harap semuanya okay dan dipermudahkan.



Terima kasih kawan!

Nanti bila dah setup semua, Fiza akan share link Red & Ruffles. So that, parents boleh shopping barang baby nanti.

Post a Comment

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.