Design Watermark/Logo Anggun Zahayra


Maraton update entri artwork je nampak? Selagi ada modal untuk update entri, kenapa tidak? Haruslah sentiasa update untuk portfolio. Memudahkan kerja akan datang dan boleh jugak promote bisnes, blog atau customer yang tempah design. Kan? Kerja yang berhasil jugak tu. Takde istilah kosong ye.

Watermark kali ni buat nampak exclusive untuk Butik Anggun Zahayra gabungan warna hitam, putih dan hot pink. Simple yet exclusive.


Terima kasih order dan berpuas hati.

Korang nak tengok jubah, blouse, tudung, tunic cantik cantik boleh singgah page Anggun Zahayra

2 Comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Previous Post Next Post

نموذج الاتصال