Cara Buat Korean Gradient Lips @ Ombre Lips

Akhir akhir ni terperasan trend make up bibir style korean gradient lips atau nama lain di panggil ombre lips. Malah jadi trend di seluruh Asia. Ye lah kan, kalau trend korea tak sah kalau tak nampak cantik sebab mereka make up macam mana pun tetap nampak natural. Itu dari segi teknik make up mereka.

Suka pulak dengan style korean gradient lips ni sebab nampak fresh dan nampak natural. Cara untuk buat style ni mudah je dan ada pelbagai cara. Ada yang guna lipstick atau yang guna lips tint untuk bahagian tengah. Untuk bahagian atas dan bawah ada yang guna nude lipstick, concealer ataupun foundation. Ikut mana yang ada dalam koleksi make up korang lah ye. Yang penting hasilnya cantik.
Kredit foto : google

Untuk lebih mudah lagi, boleh tengok Video Tutorial 5 Ways To Get Korean Gradient Lips

6 Comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

  1. kalau akak pun pakai macam ni.mesti husband dok perli jugak..hahahaha....

    ReplyDelete
  2. suka entry ni.. hahaha.. selalu try tapi x jadi.. teknik x betul rupanya...tq share..

    ReplyDelete
  3. wah tq sis.boleh try mcm ni. x suka sgt tenyeh lisptick warna terang masa kerja. biar nmpk fresh walaupun x tebal sgt tempek lipstick :)

    ReplyDelete
Previous Post Next Post

نموذج الاتصال