Design Header & Watermark Mynameisasmira


Sila  jangan bosan ye update entri artwork je. Kena update untuk tambah portfolio dan ada jugak modal untuk update entri kan. Jadilah dari takde lansung. Janji ada! Entri ni gabungan dua artwork sekali iaitu design header & watermark untuk mynameisasmira.blogspot.com.

Untuk design header, Fiza buat simple sebab cuma nak letak nama dan link instagram ni. Tak nak nampak simple sangat, tambah decoration sikit sikit.

Watermark design bentuk bulat sebab katanya tak nak sama design dengan header. Simple design sebab customer nak hitam putih je. Settle kedua dua design. 


Terima kasih order!

www.mynameisasmira.blogspot.com


4 Comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Previous Post Next Post

نموذج الاتصال