Ranking Alexa azhafizah.com March 2016

Morning! Dah hujung bulan ni macam biasa audit performance blog untuk ranking Alexa azhafizah.com bulan March 2016. Kejap turun, kejap naik tengok ranking alexa ni. Biasalah tu kan. Walaupun update entry telah dikurangkan tapi berjaya juga menaikkan sikit ranking alexa untuk bulan March ni. Sikit pun takpe, asal ada kenaikan dah cukup bagus.

Mungkin ada yang tertanya tanya, "Kenapalah sibuk sibuk nak naikkan ranking alexa???". Jawapan Fiza senang je untuk menambah mutu keunggulan blog sendiri dengan maintain traffic masuk setiap hari. Kalau ranking bagus, ia merupakan satu bonus untuk dapat advertorial/review job dalam masa yang sama boleh jana pendapatan lebih. Selain itu, dapat menambah semangat untuk berblogging dengan lebih serius.

Bila dah terjebak dalam dunia blogging, jangan dipersia siakan. Sesambil minat dan sebagai hobi, apakata kita usaha untuk jana pendapatan sekali kan. Takdelah buang masa dan satu kerugian kalau tak berusaha.

Berkat usaha, dapat juga melihat angka mengecil bulan ni. Harap bulan depan terus naik.

Statistik Ranking Alexa azhafizah.com January 2016 - March 2016

January 2016
Global Rank : 417, 974
Rank in Malaysia : 2, 589

February 2016
Global Rank : 378, 627
Rank in Malaysia : 3, 818

March 2016
Global Rank : 362, 097
Rank in Malaysia : 2, 983

Check rank Blog >>www.alexa.com

5 Comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Previous Post Next Post

نموذج الاتصال