Design Blog Amanina Ahmad

Friday, March 04, 2016


Kembali update entri artwork yang terkini. Artwork untuk design Blog pulak lah ye. Design Blog Amanina Ahmad bertemakan warna dusty pink dengan beberapa elemen hipster. Untuk Layout dan design header Fiza buat dari sketch lukisan yang diberikan oleh Nina.

Background Fiza pilih corak lebih kurang hipster untuk dipadankan dengan arrow pada bahagian tarikh tu. Design yang minimal dan lebih kemas. Bak kata sedap memandang sebab warna lembut sesuai untuk blog gegirl kan. Fiza pun memang suka dengan warna dusty pink. Peminat pink, of course lah suka kan.



Terima kasih order, Nina!

Untul Full View
www.sukasamko.blogspot.com

7 comments

  1. no wonder cantik dan kemas... first singgah blog Nina, terpaku jap.. hehe

    ReplyDelete
  2. Wah cantiknya design! Jemput baca entri terbaru saya:

    http://nooraziemah.blogspot.my/2016/03/vivix-our-super-dooper-maid.html

    ReplyDelete
  3. teringin nak tukar design tp tunggu ada kekuatan hehe

    ReplyDelete
  4. cecantiknyaaa fiza designkannn. keep it up!

    ReplyDelete
  5. cantik bila singgah ke empunya blog tu.. bila laa nak tukar design blog..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.