Dapatkan Videography Terbaik Untuk Majlis Perkahwinan


Bila bercakap tentang majlis perkahwinan, semua bakal pengantin mesti mahukan majlis perkahwinan mereka sempurna seperti yang di impikan oleh setiap bakal pengantin. Tambah sempurna dan memberikan suntikan kenangan manis jika majlis perkahwinan di abadikan dalam bentuk videography. Untuk dapatkan videography terbaik dalam majlis perkahwinan, bakal pengantin perlu memilih videographer yang terbaik.


Selain photography, videography dah menjadi trend dan sesuatu yang perlu ada dalam majlis perkahwinan impian. Betul tak? Bagi yang ada bajet lebih, bolehlah upah videographer yang professional dan hebat. Pasti hasilnya tidak mengecewakan! Siapa yang tak nak kalau kenangan mereka di abadikan dalam bentuk video kan. Semua pun nak.

Akan datang, bolehlah tengok semula video majlis perkahwinan bersama dengan anak anak pulak. Ada sentimental value di situ kan. Memang menarik kalau ada satu videography dalam sesuatu majlis. Tak kisahlah majlis pertunangan ke, majlis pernikahan ke ataupun majlis yang lain. Teruja kot nak tengok video majlis dan mesti tak jemu nak tengok hari hari. Dari situ juga boleh mengimbas kembali detik detik bunga bunga cinta bersama.

Jadi, Fiza kongsikan beberapa Produksi Videography dari Bridestory untuk memudahkan bakal pengantin memilih videographer terbaik untuk majlis perkahwinan, majlis pertunangan, majlis merisik dan sebarang majlis. Pasti tak menyesal pilih mereka. Boleh tengok setiap hasil kerja terbaik mereka dalam link di bawah.

Stories.My
S&R Digital Video + Photography 
http://www.bridestory.com.my/sr-digital-video-photography

Neighbour Production
http://www.bridestory.com.my/neighbour-production

Moc Nguyen Productions
http://www.bridestory.com.my/moc-nguyen-productions

Hanif Fazalul Photography & Cinematography
http://www.bridestory.com.my/hanif-fazalul-photography-cinematography

Frigg Animation
http://www.bridestory.com.my/frigg-animation

Nigel Sia | Visual Storytelling
http://www.bridestory.com.my/nigel-sia-visual-storytelling

Studiomelayu.Com
http://www.bridestory.com.my/studiomelayucom

Bridestory (http://www.bridestory.com.my/) merupakan portal direktori online yang menyediakan maklumat, sumber inspirasi dan membantu bakal pengantin dalam merealisasikan perkahwinan yang sempurna yang di impikan oleh bakal pengantin secara professional dan membantu vendors dalam menjalinkan hubungan yang baik dengan pasangan yang bakal berkahwin di seluruh dunia.
Portal Bridestory sangat membantu bakal pengantin dalam membuat persiapan perkahwinan. Semuanya lengkap yang terdiri daripada  :
  1. Boutonnieres &Corsages 
  2. Bridal 
  3. Catering 
  4. Dance & Choreography 
  5. Decoration & Lighting 
  6. Dress & Attire 
  7. Entertainment (DJ) 
  8. Entertainment (MC) 
  9. Entertainment (Music) 
  10. Event Rentals 
  11. Favors & Gifts 
  12. Flowers 
  13. Hair & Makeup 
  14. Health & Beauty 
  15. Honeymoon 
  16. Invitations 
  17. Jewelry 
  18. Men's Formal Wear 
  19. Officiants 
  20. Others (Unique Services) 
  21. Photo booth 
  22. Photography 
  23. Venue 
  24. Videography 
  25. Wedding Accessories 
  26. Wedding Cake 
  27. Wedding Planning 
  28. Wedding Shoes
Memandangkan dalam portal Bridestory mempunyai banyak vendor vendor, makanya korang boleh survey semuanya dalam satu portal. Mudah dan jimat masa kan. Itupun rasanya korang jadi rambang mata nak pilih mana satu. Paling mudah korang boleh pilih ikut bajet korang. Hanya perlu klik klik je. Tak perlu nak tanya tanya bagai. Mudah sangat!

8 Comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

  1. teringin juga ada videography..dalam list dayah ni..hehe

    ReplyDelete
  2. masa akk kawin dulu videografy ni tak femes lagi. ms tu br nak femes customize album..

    ReplyDelete
  3. zaman dulu2 mana ada semua nih.. kalau ada pun, family sendiri jer tolong ambik..

    ReplyDelete
  4. sgt best skang. mcm ada.
    byk memori boleh di simpan dgn baik & praktikal.

    ReplyDelete
  5. Thanks for taking the time to discuss this, I feel strongly about it and love learning more on this topic. If possible, as you gain expertise, would you mind updating your blog with more information? It is extremely helpful for me. Small Business photographer in orlando

    ReplyDelete
  6. Another significant thing for proficient Wedding Videography business is to have a decent quality tripod.
    video production cost calculator

    ReplyDelete
Previous Post Next Post

نموذج الاتصال