Design Watermark Noralinda Touch

Tuesday, March 01, 2016

Design watermark Noralinda_touch berjaya disiapkan selepas bercuti lama haritu. Tapi sebelum cuti sempat siapkan draft. Lepas bercuti cuma touch up sikit je dari draft yang dibuat. Mudah berurusan dengan mereka yang memahami kerja kita. 

Setelah beberapa pembetulan dan touch up, settle design watermark noralinda_touch hasil dari gabungan beberapa elemen make up. Bulatan besar tu blusher, tambah lipstik kiss. Simple dan jelas nampak kalau letak kat gambar.

Siapa nak rasa sentuhan ajaib make up dari Linda, Follow instagram

www.instagram.com/noralinda_touch

Suka tengok hasil kerja make up Linda. Cantik sangat!

6 comments

  1. Wahhh cantiknya. Kreatifnya awak..

    ReplyDelete
  2. Rasa nak buat watermark jugak je..

    Jemput baca dan komen di entri

    3 Sebab Kenapa Ramai Orang Kita Muda-Muda dah Papa Kedana?

    http://www.erazfadli.com/2016/03/3-sebab-kenapa-ramai-orang-kita-muda.html

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.