Header Ads


Life Lila

Life Lila, drama TV3 terbaru arahan Liyana Jasmay. Drama melayu bersiri Life Lila full episode akan bersiaran di Slot Lestary TV3 setiap Rabu-Sabtu jam 9:00 malam.

Drama Life Lila TV3 cast menampilkan lakonan Shasha Abedul, Nia Atasha, Aniq Suhair, Dilla Ahmad, Siti Hariesa dan ramai lagi. Drama Life Lila episod 1 mula bersiaran pada 21 Januari 2022.

Drama Life Lila full episode TV3

PELAKON LIFE LILA

Shasha Abedul sebagai Lila
Nia Atasha sebagai Bibi
Siti Hariesa sebagai Aina
Dilla Ahmad sebagai Julia
Dhuha Mansor sebagai Udin
Aniq Suhair
Nik Rifaie
Ariana

SINOPSIS LIFE LILA

Mengisahkan tentang kehidupan Lila yang suka menayang kehidupan di media social. Kerana angkara sendiri badan binasa


14 comments:

  1. wahhh sume muka2 baru.. xberapa kenal.. hihi.. kenal liyana jasmay je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mostly muka muka baru. Liyana Jasmay dah up level lain dah.

      Delete
  2. Akak dah tua la dik, kenal Dilla Ahmad je dalam ramai-ramai tu. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha..ramai sangat pelakon baru sekarang ni. Memang tak kenal sangat pun.

      Delete
  3. Replies
    1. Mungkinlah..tapi macam drama cliche je kisah cinta macam tu

      Delete
  4. Ingatkan Liyana Jasmay turut berlakon tadi.

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Ye, muka muka baru kebanyakkannya. Mungkin juga drama remaja.

      Delete
  6. Wah.. LJ mengarah ekk.. Ok.. nice ... kena try tengok

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.