Header Ads

Top 10 Komentator November 2021 Blog Sihatimerahjambu

Awal sikit nak umumkan Top 10 Komentator November 2021 Blog Sihatimerahjambu sebelum waktu sibuk datang melanda. Tahniah untuk semua top komentator bulan November yang dah berlalu. Tak lupa juga untuk yang rajin singgah tanpa komen dan juga stalker terhebat.

Terima kasih semuanya. 

Top 10 Komentator November 2021 Blog Sihatimerahjambu

Top 10 Komentator November 2021

1. NA : me-soul-searching.blogspot.com (57 comments)
2. nona sani : www.nonasani.com (39 comments)
3. afeezz : imwritingformyself.blogspot.com (35 comments)
4. SalbiahM : blognisalpunya.blogspot.com (35 comments)
5. Ammi : www.sheilaarshad.com (35 comments)
6. Cik Cappuccino Latte : cikcappuccinolatte.blogspot.com (34 comments)
7. babYpose : baby-pose.blogspot.com (33 comments)
8. Suria Amanda : www.suriaamanda.com (32 comments)
9. namakucella : namakucell.blogspot.com (29 comments)
10. Rabiahtul adawiyah : rabiadawiyah21.blogspot.com (21 comments)

Agak sikit komen bulan ni. Entry pun kurang meriah sikit bulan ni. Mood merundum, biasalah tu kan. So bulan ni untuk top komentator bulanan bolehlah claim header blog kalau berminat. Click menu contact kat menu bar paling atas tu dan berikan maklumat design untuk header.

Habis bulan Disember ni baru ada pemberian hadiah fasa II untuk TOP 3, jumlah komen terkumpul setakat dari bulan Julai sampai November seperti dibawah.

Top 10 Komentator 2021 (July + August + September + October + November)

  1. NA : me-soul-searching.blogspot.com (387 comments)
  2. Cik Cappuccino Latte : cikcappuccinolatte.blogspot.com (304 comments)
  3. nona sani : www.nonasani.com (296 comments)
  4. Atiqah Najihah : www.atiqahnajihah.com (247 comments)
  5. SalbiahM : blognisalpunya.blogspot.com (227 comments)
  6. afeezz : imwritingformyself.blogspot.com (174 comments)
  7. Amie : salamisimon1.blogspot.com (167 comments)
  8. babYpose : baby-pose.blogspot.com (150 comments)
  9. Sha Mohamed: kasihkuamani.blogspot.com (133 comments)
  10. nanieydotcom : www.naniey.com (132 comments)

44 comments:

  1. Tahniah kepada semua juga.
    Memang rasa kurang menulis dan mengadap blog bulan lepas juga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah dan terima kasih kak selalu singgah sini dan tinggalkan komen. Samalah kita mood blog agak kurang sikit.

      Delete
  2. Eh december terselit nama akak kat bawah tu...hehehhe

    ReplyDelete
  3. bulan lepas memang dunia blog agak sendu. saya pun malas menaip atau blogwalking. harap bulan ni kembali meriah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebab masalah komen dan kesibukan juga selepas pkp kan.
      Jomlah kita meriahkan blog.

      Delete
  4. Replies
    1. Congrats jugak untuk akak rajin singgah sini. Terima kasih

      Delete
  5. tahniah semua.... mmg rajin2 yg mengomen tu hehehe

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Tahniah dan terima kasih juga kak PC sudi singgah sini tinggalkan komen.

      Delete
  7. Replies
    1. Tahniah Lyana. Terima kasih sudi memeriahkan komen :)

      Delete
  8. Alhamdulillah. Tahniah kepada semua. Rasa semangat nak buat top commentator untuk blog sendiri pula.. Terima kasih Fiza, moga dirahmati Allah swt. Aameen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah kak. Terima kasih rajin singgah sini dan tinggalkan komen.
      Silakan kak, semangat tu penting.
      Aaaminn..

      Delete
  9. Wow.. Tahniah to all, saya fikir dah x masuk list, macam kurang sangat tinggalkan komen.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah nona masih maintain dalam carta. Faham, mood bulan lepas agak merundum dan masing masing busy jugak kan.

      Delete
  10. wahh blogger hebatts2 semua nih.. tahniahnyer 😅😅

    ps. wak tak top commentator tapi wak nk request design header boleh? hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. wak pun blogger hebat. Tahniah jugak wak.
      Kena jadi top komentator wak baru adil. Hehehe...
      Wak hebat dah design tu. cuantek macam biasa.

      Delete
  11. Replies
    1. Tahniah juga mampp. Terima kasih sudi singgah sini :)

      Delete
  12. Replies
    1. Tahniah KakSha berjaya masuk carta juga. Terima kasih :)

      Delete
  13. Eh..kita pun ada la walaupun corot kat belakang...hihihi..
    Bulan November macam kebanyakan pun lemau dan lesu..Jom kita kayuh semula bulan Disember...
    Caiyok..!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adaaa..berjaya dah masuk carta. Tahniah mama cella. Marilah kita kayuh lagi bulan Disember ni. Terima kasih memeriahkan komen :)

      Delete
  14. Replies
    1. ye, betul! Terima kasih juga selalu singgah sini tinggalkan komen.

      Delete
  15. tahniah kepada semua yang tersenarai di dalam top 10 bulan oktober 2021, terutama yang dapat no. 3 tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..tahniah dan terima kasih untuk yang no.3 tu :)

      Delete
  16. Ehhhh.. Nombor 5. Duduk bawah podium pon bolehlah..

    ReplyDelete
  17. tahniah pada semua… bagus smua blogger saling support

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah dan terima kasih juga busyra sudi singgah dan tinggalkan komen.
      Begitulah dunia blogger kena saling support.

      Delete
  18. mood hujung tahun lemau je. Ke Aien sorang je rasa? moga terus bersemangat untuk habiskan 2021 ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mungkin jugak tu Aien. Hujung tahun masing masing sibuk cuti jugak.

      Delete
  19. terbaik semua!
    tahniah Wina. rajin blogwaking!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hebat semuanya.
      Kak wina memang win. Rajin tinggalkan komen.

      Delete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.