Header Ads


Cinta Semanis Bubble Tea

Cinta Semanis Bubble Tea, telefilem terbaru 2021 lakonan gandingan Sweet Qismina dan Adam Lee bersiaran pada 27 Disember 2021, Isnin jam 9:00 malam di TV2.

Telefilem Cinta Semanis Bubble Tea TV2

Telefilem : Cinta Semanis Bubble Tea
Waktu Siaran : Isnin, 27 Disember 2021, 9:00 malam
Rangkaian : TV2 (RTM)
Produksi : Makmur Megah Sdn Bhd


PELAKON CINTA SEMANIS BUBBLE TEA

Sweet Qismina sebagai Shuhada
Adam Lee
Alif Hadi
Nazeera Sardi
Amal


SINOPSIS CINTA SEMANIS BUBBLE TEA

Shuhada (Sweet Qismina) yang gemar  minum Bubble Tea kecewa kerana tiga hari sebelum bertunang, dia ditinggalkan oleh Zaim. Zaim memutuskan hubungan mereka kerana dia sudah berkahwin.

Selepas kecewa dalam percintaaan, Shuhada mula membuka hatinya. Namun, perkenalannya dengan Nik Aiman dan Amal membuat Shuhada dalam dilema untuk memilih siapa yang bakal dijadikan suami.

17 comments:

  1. Ada ramai calon pun sulit juga, tak da pun sukar juga.. . Lama tak minum bubble tea...teringin pula :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dua dua pun jadi pening kan.
      Saya kurang sikit bubble tea.
      Esok boleh cari kak :)

      Delete
    2. Hahaha.. eh saya setujuuu.. Penningggg

      Delete
  2. yang Shuhada tak mau tu passlah kat sini, saya takde calon. haha

    ReplyDelete
  3. Sekarang ini makanan/minuman popular jadi tajuk cerita.

    ReplyDelete
  4. Susah jugak nak memilih suami kalo ramai lelaki baik..haha

    ReplyDelete
  5. Haaa.. mestilah Adam Lee ni Sweet pilih .. Kah kahhhh! Kena tengok ni untuk orang bujang cam saya... Hahahhaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah boleh agak dah kan. Haha..mustahil lah yang dua orang lagi tu.
      Nanti sama pening tak tahu nak pilih mana satu :p

      Delete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.