Header Ads


Bayang

Bayang, telemovie seram Astro Citra sabtu ini 18 Disember 2021 jam 9:00 malam lakonan Hazama, Ayie Elham (floor 88), Cik Manggis dan ramai lagi.

Telefilem Bayang Astro Citra

Telefilem : Bayang
Waktu Siaran : Sabtu, 18 Disember 2021, jam 9:00 malam
Siaran TV : Astro Citra
Pengarah : Idril Mihat, Irwan Rauf
Produksi : Motio Studio, SilentKaiju Studio

SINOPSIS BAYANG

Mengisahkan tentang kehilangan Lisa, seorang penyiasat yang menjadi misteri kerana berkait rapat dengan kes-kes pembunuhan yang sedang disiasatnya bersama seorang rakannya, Azam. Seorang jurugambar amatur bernama Joni, menjadi petunjuk kepada misteri kehilangan Lisa.

PELAKON BAYANG

Hazama
Ayie Elham
Cik Manggis
Cliff Umar
Syean Mokhtar

20 comments:

  1. Replies
    1. Cerita seram dan misteri ni kalau jalan cerita menarik dan pelakon okay, okaylah tengok.

      Delete
  2. x tau la sempat tgok ke x sebab tv memang Mak Pah conquer...hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul betul Mak Pah conquer TV. Anak cucu kena mengalahlah. hehehe...

      Delete
  3. tak pernah tengok Hazama berlakon...tema penyiasatan nampak best..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Banyak dah dia berlakon kak. Dalam drama siri 'potong', kampung pisang bersiri siri. Boleh tengok malam esok :)

      Delete
  4. Cerita macam okey... pelakon pun macam okey... boleh layan ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pelakon yang jarang berlakon. Jalan cerita dia nampak menarik dan curious jugak. Boleh laha layan malam esok.

      Delete
  5. Banyak drama dan siri seram. Selamat menonton Fiza.

    ReplyDelete
  6. Tak dapat la tengok sebab Astro. Lagipun sekarang pukul 9 lebih dah masuk bilik dah nak tidur. Kalau terlebih tenaga baru layan drama..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sekarang dah banyak drama boleh layan online kalau ada platform yang free lah. Kadang rasa teringin baru tengok naniey.

      Delete
  7. Menarik! Saya suka cik Manggis tu..Selalu tengok dia buat tik tok, transition sangat smooth wooo!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik Manggis pun berbakat berlakon. Kannn, best tengok tiktok dia. Transition power tu.

      Delete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.