Header Ads


Fantasia Inn

Fantasia Inn, drama melayu RTM genre komedi lakonan Didie Alias, Azhan Rani, Melanie Tan, Azrul Zaidi, Fazren Rafi, Munir dan ramai lagi. Drama Fantasia Inn 13 episod akan bersiaran di TV okey.

Drama Fantasia Inn TV Okey

Drama : Fantasia Inn
Jumlah episod : 13
Mula siaran : Akan dikemaskini
Waktu Siaran : Akan dikemaskini
Siaran TV : TV Okey (RTM)
Penulis skrip : Sham Hashim
Pengarah : Zulfakhry
Produksi : Radius One Sdn Bhd

PELAKON FANTASIA INN

Azhan Rani sebagai Tuan Rejab
Didie Alias sebagai Madam Trivola
Melanie Tan sebagai Puteri
Fazren Rafi sebagai Arman
Azrul Zaidi sebagai Gojie
Munir sebagai Wok
Ajoi Kecik sebagai Albab
Najua Pramlee sebagai Julia
Josiah Hogan sebagai Professor
Roy Azman
Zarynn Min
Azad
Kazar
Nadia Aqilah
Jasper Supayah
Megat Sharizal
Amylea
Nadia Nash
Adam John

SINOPSIS FANTASIA INN

Akan dikemaskini

10 comments:

  1. tgk gmbar ala-ala hotel del luna pulak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak, tak tengok pulak cerita Hotel Del Luna tu Aien.

      Delete
  2. ye la..gambar macam ala- ala hotel del luna...citer korea..best...kisah hotel untuk hantu- hantu / roh yang tersesat dan manusia...part sedih dia buat akak menangis teresak2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya tak tengok pulak drama tu. Nanti nanti ada masa boleh tengok.

      Delete
  3. Pekerja-pekerja di hotel mereka lakonkan. Tengok gaya macam ada nyanyian pula.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak pasti kisahnya macamana kak. Belum ada update terkini pasal drama ni.

      Delete
  4. Replies
    1. Nampaknya macam tu lah kaksha. Tengok pelakon dah boleh agak dah kan.

      Delete
  5. Minat Fazren Rafi tu! Hensemmm..Lama tak nampak dia berlakon..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. A ah kan. Lama dia tak berlakon. Minat gak dia berlakon.

      Delete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.