Header Ads


Rumah Tok Wie

Rumah Tok Wie, telefilem terbaru awesome TV lakonan Dato' Awie, Hazama, Roy Azman, Sharwani dan ramai lagi. Telefilem Rumah Tok Wie bergenre kan komedi disiarkan pada hari Rabu jam 9:00 malam di Awesome TV astro 123 atau 112 MyTV.

Telefilem Rumah Tok Wie Awesome TV

Telefilem : Rumah Tok Wie
Waktu Siaran : Rabu, 29 Disember 2021, jam 9:00 malam
Siaran TV : Awesome TV
Pengarah : Razif Ajiboy Rashid
Produksi : Rumah Produksi Merah

PELAKON RUMAH TOK WIE

Awie
Roy Azman
Hazama
Sharwani
Vivienna Alfred
Pak Abu
Saiful Ghaz

SINOPSIS RUMAH TOK WIE

Tok Wie mempunyai sebuah rumah agam. Rumah tersebut dibina sebagai tempat untuk Tok Wie menyimpan segala barang-barang berharga miliknya. Kodi, Fuad dan Amir pula merancang untuk merompak rumah Tok Wie.

Berjayakah mereka bertiga?

18 comments:

  1. kalau ala-ala citer Home Alone..best gak..hehe..

    ReplyDelete
  2. Rumah Produksi Merah? Awie punya agaknya.
    Hehe nama Tok Wie.

    ReplyDelete
  3. ala terlepas...husband sibuk tgk bola semalam

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau tengok kat saluran astro ada ulangannya kan kak channel 123

      Delete
  4. Aduh!! Tengok pelakon pun dah boleh agak kelakar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn..semuanya dah memang biasa dengan watak kelakar.

      Delete
  5. Aaawieee! Memang kelako ni kalau tok Awie adoooo.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha..Awie dah banyak pulak pegang watak kelakar kan.

      Delete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.