Siaran Lansung PDRM Vs JDT Live Streaming LS9 2023

Pasukan Kelab Bola Sepak Johor Darul Ta'zim, JDT bakal bertemu sekali lagi dengan pasukan PDRM dalam perlawanan saingan Liga Super minggu ke 9 selepas perlawanan Piala FA 2023 R-16. Dalam pusingan LS9, PDRM akan menerima kunjungan pasukan JDT di Stadium Majlis Bandaraya Petaling Jaya.

Saksikan Siaran Langsung (Live) PDRM FC vs JDT, perlawanan ke-56 yang berlansung pada hari Rabu, 19 April 2023, pukul 10:00 malam bertempat di Stadium Tuanku Abdul Rahman, Paroi Negeri Sembilan.

Pembelian tiket perlawanan PDRM FC Vs JDT

Penyokong Sang Saka Biru dan Harimau Selatan yang ingin menyaksikan perlawanan PDRM FC Vs JDT Liga Super 2023 di Stadium Majlis Bandaraya Petaling Jaya, boleh buat pembelian tiket masuk secara online melalui www.tickethotline.com.my.

Siaran Langsung Liga Super 2023

Saksikan siaran lansung Liga Super 2023 antara PDRM FC melawan JDT secara lansung yang disiarkan menerusi saluran 803 astro ARENA BOLA atau tonton secara live streaming online dengan astroGo secara percuma khusus untuk pelanggan astro sahaja.

Juga boleh tonton perlawanan PDRM FC Vs JDT Live Streaming LS9 2023 di platform penstriman Sooka untuk pilihan yang lebih fleksibel dengan melanggan pek Liga Malaysia dengan dua pilihan iaitu pas 1 perlawanan dengan harga RM4.90 atau pas bulanan dengan harga RM28.90.

Live PDRM FC vs JDT (LS9)

Waktu siaran : Rabu, 19 April 2023, pukul 10:00 malam
Tempat : Stadium Majlis Bandaraya Petaling Jaya
Siaran TV/ Platform penstriman : astro ARENA BOLA (CH803), astroGO dan Sooka
Link streaming : Link 1

Siaran Lansung PDRM Vs JDT Live Streaming LS9 2023

Keputusan masa penuh perlawanan PDRM FC vs JDT Liga Super 2023 (LS9)

FT : PDRM FC (1) - (0) JDT FC
 Fernando Forestieri 61'

No comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri.
Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan.
Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan.
Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum. Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.