Header Ads


Telefilem Transit Cinta

Telefilem Transit Cinta, telefilem terbaru di Slot Panggung RTM TV1 lakonan Sharifah Husna dan Hafidz Roshdi bersiaran pada hari Sabtu, 19 Februari 2022 jam 9:00 malam.

Telefilem Transit Cinta TV1

Telefilem : Transit Cinta
Waktu Siaran : Sabtu, 19 Februari 2022, jam 9:00 malam
Siaran TV : Panggung RTM TV1
Pengarah : Rodzee Razak
Produksi : CMA Media Sdn Bhd

PELAKON TRANSIT CINTA

Sharifah Husna
Hafidz Roshdi
Sarah Dawud
Ali Reza
Anna Melissa
Ayu Azlinda
Norziana

SINOPSIS TRANSIT CINTA

Tunang Lisa telah ditangkap khalwat bersama sepupunya, Sasha. Lisa telah bertindak memutuskan pertunangan mereka dan memilih untuk mengembara secara backpack. Dalam pengembaraanya Lisa bertemu degnan lelaki bernama Nazim.

10 comments:

  1. selamat menonton pada peminat drama semua!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya, esok boleh lah tengok kalau kebetulan ada masa free.

      Delete
  2. wahh rajin tonton cintan cintun telefilm nih., ;p

    ReplyDelete
  3. Adakah Nazim itu transit cinta Lisa? Cantik pula tajuknya Transit Cinta!

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Tak best cerita curang curang ni. Tapi in realiti banyak berlaku.

      Delete
  5. Curang dengan sepupu sendiri pula itu. Tidak dapat elak untuk jumpa semula walaupun membawa diri.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lagilah sedih macam tu kan. sebab orang yang dikenali pulak tu. Pusing pusing berjumpa jugak.

      Delete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.