Header Ads


Telefilem Lari Cabi Lari

Lari Cabi Lari, sebuah telefilem terbaru Drama On 2 dibintangi pelakon Eric Fuzi, Jasper Supayah, Syrul Ezwan, Sri Kumaran dan ramai lagi. Telefilem Lari Cabi Lari bersiaran pada hari Isnin 21 Februari 2022 jam 9.00 Malam di slot Drama On 2 TV2.

telefilem lari cabi lari full movie tv2

Telefilem : Lari Cabi Lari
Waktu siaran : Isnin, 21 Februari 2022, jam 9.00 Malam
Siaran TV : Drama On 2 TV2
Penulis Skrip : Hadi M Nor
Pengarah : Megat Sharizal
Produksi : Funwerk Sdn. Bhd

PELAKON LARI CABI LARI

Eric Fuzi
Jasper Supayah
Syrul Ezwan
Sri Kumaran
Hafizee Hatta
Syafiq Aiman
Amirul Ilias
Kween Keela
Aqil Nahar

SINOPSIS LARI CABI LARI

Mengisahkan tentang Ramat atau Cabi sering dibuli dan diejek kerana mempunyai berat badan yang berlebihan dan tidak ramai kawan. Pada suatu hari, Selvan rakan serumah Cabi telah melihat Daniel dan rakan-rakannya membuli Cabi kerana rapat dengan Mariah.

Selvan lantas mencabar Daniel supaya berhenti menganggu Cabi sekiranya Cabi dapat melayakkan diri mewakili kolej dalam acara larian 5000 meter.

Mampukah Cabi menyahut cabaran tersebut?

8 comments:

  1. Oooo... Cabi dicabar untuk sertai larian 5000 meter rupanya. Boleh tu rasanya kalau Cabi sempat buat latihan sebelum tiba acara. Heheee... belum tonton sudah menduga dahulu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Benda dah boleh agak kan Kak Amie. Saya rasa pun macam tu. Hehe...

      Delete
  2. Jauh tu 5000 meter Cabi oi. Akak yang kurus ni pun mampu 500 meter je. Hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. 5 kali pusingan tuuu.jenuh..yang 100 meter pun tak lalu nak lari. huhu...

      Delete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.