Header Ads

Telefilem Sebalik Hati


Tonton Telefilem Sebalik Hati dibintangi pelakon Nazeera Sardi dan Mustaqim Bahadon bersiaran pada hari Isnin 7 Februari 2022, jam 9:00 malam di drama on 2 TV2.

Telefilem Sebalik Hati

TELEFILEM SEBALIK HATI

Waktu Siaran : Isnin, 7 Februari 2022, jam 9:00 malam
Siaran TV : Slot Drama On 2 TV2
Pengarah : Hashim Rejab
Produksi : Pacific Intermax Sdn. Bhd.

PELAKON SEBALIK HATI

Nazeera Sardi
Mustaqim Bahadon
Shiqin Kamal
Mahmud Alibashah
Nadia Kesuma
Nur Atika
Rahim Jailani

SINOPSIS SEBALIK HATI

Mariam seorang pekerja yang rajin dan baik hati. Jamil amat berterima kasih pada Mariam kerana dengan bantuan Mariam dia mendapat kepercayaan Tuan Haji Rosli. Cadangan Mak Wan untuk menjodohkan Mariam dengan seorang duda anak dua ditolak oleh Mariam.

Mariam juga menolak lamaran Wahid Borneo rakan baik Tuan Haji Rosli. Jauh dibenak hati Mariam dia amat mengharapkan Jamil sebagai calon suaminya.

Mariam seorang pekerja yang rajin dan baik hati. Jamil amat berterima kasih pada Mariam kerana dengan bantuan Mariam dia mendapat kepercayaan Tuan Haji Rosli. Cadangan Mak Wan untuk menjodohkan Mariam dengan seorang duda anak dua ditolak oleh Mariam.

Mariam juga menolak lamaran Wahid Borneo rakan baik Tuan Haji Rosli. Jauh dibenak hati Mariam dia amat mengharapkan Jamil sebagai calon suaminya. Jamil melantik Diana, seorang gadis cantik sebagai setiausahanya di pejabat.

Harapan Mariam pada Jamil semakin pudar apabila dia diberitahu yang Jamil akan mengikat tali pertunangan dengan Nurazlina. Nurazlina juga mendesak Jamil supaya memecat Mariam. Mariam mengambil keputusan untuk berhenti kerja dan pulang ke kampung.

Jamil hanya sedar yang Mariam menaruh hati padanya apabila diberitahu oleh Diana, anak saudaranya.

6 comments:

  1. Aduhai menaruh harapan, harap berkesampaian. Dah lepas ni, Bole tengok online gak ya 🤭

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jarang drama melayu tak berakhir dengan baik. Kalau ada di rtmklik bolehlah tengok online je.

      Delete
  2. Pernah jumpa Mustaqim Bahadon ni in real...hensem dai dalam tv...hahahaha...suka gak dia ni berlakon...paling suka kalau watak sempoi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Senyuman dia manis. Berlakon pun bagus dia ni kan. Suka gak tengok dia berlakon.

      Delete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.