Header Ads


Telefilem Amsterdam Kami Datang

Telefilem Amsterdam Kami Datang, telefilem lakonan Nazim Othman, Elfaezah Ul Haq, Shiqin Kamal dan Shaikh Kalam bersiaran pada Isnin 28 Februari 2022 jam 9:00 malam di slot Drama On 2 TV2.

Telefilem Amsterdam Kami Datang TV2

Telefilem : Amsterdam Kami Datang
Waktu Siaran : Isnin, 28 Februari 2022, jam 9:00 malam
Siaran TV : Drama On 2 TV2
Pengarah : Liza Ismail
Produksi : Qaisworks Sdn Bhd

PELAKON AMSTERDAM KAMI DATANG

Nazim Othman
Elfaezah Ul Haq
Shiqin Kamal
Shaikh Kalam

SINOPSIS AMSTERDAM KAMI DATANG

Bersempena ulang tahun kelahiran Muaz, dia dan 3 orang lagi sahabat baiknya merancang secara spontan untuk bercuti di Amsterdam.

8 comments:

  1. Replies
    1. Semoga kita sama sama ada rezeki dapat jejak Amsterdam. Aaminn...

      Delete
  2. kejutan org hado2 ni..sampai ke Amsterdam perginya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Orang hado hado nak buat apa pun boleh je kan Ammi.

      Delete
  3. Ada duit bolehlah spontan ke Amsterdam kan... hikhikhik

    ReplyDelete
  4. bestnya bercuti spontan ke Amsterdam. rindu zaman sebelum pandemik. huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Senang tak payah plan, terus je pergi kan. InshaAllah pasni boleh plan cuti :)

      Delete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.