Header Ads

Telefilem Menantu Second Class (TV9)


Tonton Telefilem Menantu Second Class bersiaran pada hari Isnin, 14 November 2022 pukul 8.30 malam di Slot Skrin di 9 TV9. Telefilem Menantu Second Class menampilkan pelakon Mimi Lana, Mustaqim Bahadon, Sheila Mambo, Farah Ahmad, Tash Yong, Talha Harith dan ramai lagi.

Boleh tonton Telefilem Menantu Second Class secara online menerusi portal tonton.

menantu second class

TELEFILEM MENANTU SECOND CLASS

Waktu siaran : Isnin, 14 November 2022, pukul 8.30 malam
Siaran TV : Slot Skrin di 9 TV9
Penulis skrip : Ahmad Hamdan Abdullah Tawadi
Pengarah : Che Mie
Produksi : Enuja Production Sdn. Bhd.

PELAKON TELEFILEM MENANTU SECOND CLASS

Mimi Lana sebagai Fatin
Sheila Mambo sebagai Mak leha
Farah Ahmad sebagai Sutinah
Tash Yong sebagai Ana
Mustaqim Bahadon
Kamal Sumbu
Talha Harith

SINOPSIS TELEFILEM MENANTU SECOND CLASS

Fatin dilayan bagaikan menantu 'second class' oleh ibu mertuanya, Mak Leha. Fatin terperangkap di dapur, memasak dan membasuh pinggan mangkuk. Sedangkan dua menantu perempuan lain, bergaya bagaikan ratu cantik dan bersembang dengan gembiranya.

Dia dilayan sebegitu kerana menantu yang lain semuanya bekerjaya sedangkan Fatin hanya seorang suri rumah. Fatin menggelarkan Sutinah sebagai 'Menantu Maharaja' dan menggelar menantu sulung, Ana yang bekerja sebagai eksekutif sebagai 'Menantu New Zealand'.

No comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.