Header Ads

Telefilem Anak Busut (Astro Citra)


Tonton Telefilem Anak Busut, telefilem seram ulang siaran pada hari Khamis pada Khamis, 3 November 2022 pukul 9:00 malam di saluran 108 Astro Citra HD. Pelakon Anak Busut menampilkan Yusuf Bahrin, Azar Azmi, Wan Hanafi Su dan ramai lagi.

telefilem anak busut

TELEFILEM ANAK BUSUT

Waktu siaran : Khamis, 3 November 2022, pukul 9:00 malam
Siaran TV : Astro Citra HD (CH108)
Penulis skrip : Ashik Afendey
Pengarah : Azmir Afandi
Produksi : MS Digital Studio
Genre : Seram 

PELAKON ANAK BUSUT 

Yusuf Bahrin sebagai Adam
Azar Azmi
Wan Hanafi Su
Fathil Dani
Al Maliki
Farah Wahida

SINOPSIS ANAK BUSUT

Adam sangat merindukan atok dan neneknya di kampung, tetapi ibu bapanya jarang menyebut tentang atok dan nenek, malah memarahi Adam jika Adam bertanya tentang mereka.

Kerana rindukan atok dan neneknya, Adam pulang juga ke kampung seorang diri secara rahsia. Kepulangan Adam disambut baik oleh atok dan nenek.

Namun kepulangan Adam telah membangkitkan ‘sesuatu’ yang menjadi punca mengapa ibu bapa Adam melarang dan tidak membenarkannya pulang ke kampung selama ini.

4 comments:

  1. Apa yang dibangkitkan itu? 🤔 Akak sekarang nak tengok cerita seram kena saring betul2. Dah tua2 ni makin penakut 😂

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeng jeng jeng..Perjanjian dulu dulu...Cerita dia agak seram jugaklah pada saya..

      Delete
  2. nek n atok dia ada 'bela' something ekkk hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak bela tapi ada perjanjian dengan penunggu busut macam tu lah...

      Delete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.