Header Ads

Mainan Happy Meal Let's Play McDonald's Minggu Terakhir Bermula 3 November 2022


Haritu sempat grab mainan Happy Meal Let’s play McDonalds minggu pertama iaitu Happy Meal box and tray dan Crew visor and microphone. Lepas tu minggu kedua dan ketiga tak membeli Happy Meal. minggu terakhir, minggu keempat ni lah baru beli lagi.

Tengok mainan bermula 3 November 2022 nampak macam menarik sikit. Dapat McDelivery bag surprise dan Burger Happy Meal. Eh comelnya burger dan beg tu. Part nak lipat lipat kertas tu saya malas. Biarkan begitu je untuk ambil gambar. Aci lah kan.

Mainan Happy Meal Let's Play McDonald's

Budak budak seronoklah main mainan Happy Meal acah acah kerja McD gitu. Geram je tengok burger yang comel ni. Rasa nak simpan pulak. Ehhh...

happy meal november 2022 malaysia

Happy Meal Let’s play McDonalds set mendapat sambutan ramai ye. Happy Meal bukan untuk happy kan kanak-kanak je. Orang dewasa pun rasa happy dapat mainan Happy meal.

Bermula 13 Oktober 2022, Happy Meal McDonald's perkenalkan 8 mainan baru bertemakan McDonald's iaitu Let's Play McDonald's. 

happy meal mcdonalds toy

bermula 13 Oktober 2022
Happy Meal box and tray
Crew visor and microphone

bermula 20 Oktober 2022
Patty grill machine
Spinning menu cash register

bermula 27 Oktober 2022
Orange juice dispenser
Drive thru order microphone

bermula 3 November 2022
McDelivery bag surprise
Burger Happy Meal

Untuk maklumat lanjut : 
https://www.mcdonalds.com.my/promotion/lets-play-mcdonalds-with-all-new-collectibles

Dah ada dua set Let's Play McDonald's. Jom main! Haritu punya pun tak bagi lagi anak buah. Belum berkesempatan nak jumpa lagi. Kita tolong main dulu lah...

mainan happy meal mcdonalds

10 comments:

  1. Alamakk lama nya x mkn mcd.. X tau pun psl happy meal mainan br diorg ni... Ruginya x grab mgu pertama tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minggu pertama tu rasanya terpaling ramai beli sebab nak Crew visor and microphone tu.

      Delete
  2. Melihat tarikh-tarikh yang tertera, memang melepaslah kami sebab McD tak ada di LD! Firdaus suka mainan happy meal. Tapi, baru teringat! Firdaus dapat spinning menu cash register. Abang Aznan yang belikan sewaktu kami makan di Tanjung Lipat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sayangnya tak ada yang berdekatan. Rezeki Firdaus dapat satu koleksi Happy Meal Lets play McD.

      Delete
  3. Topi mcD tu memang nampak ramai orang pakai. Tak tahu pulak menjadi tarikan untuk orang dewasa jugak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tengok ramai yang excited beli yang topi tu..Second week dan seterusnya macam kurang sikit.

      Delete
  4. Bila nmpk Happy Meal, teringat zaman anak2 masi kecil dulu, kami selalu belikan Happy Meal utk dorg. Waktu tema Hello Kitty dulu, semua doll kami kumpul. Skrg kitarang singgah McD utk beli burger atau eskrim ja,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zaman kanak-kanak seronok beli happy meal. Masa tu masih murah lagi kan. Rajin juga kumpul mana mana mainan best. Sekarang singgah beli juga, kadang mainan bagi anak buah. Kalau teringin makan aiskrim pun beli juga..murah dan sedap!

      Delete
  5. Replies
    1. Kalau kumpul semuanya lagi banyak. Ini kategori sikit je ni.

      Delete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.