Header Ads


Telefilem Mr Maid, Suami Ibu

Mr Maid Suami Ibu, sebuah drama ulang siar lakonan Aishah Ilias, Iman Rifqi dan Izzue Islam. Telefilem Mr Maid, Suami Ibu akan disiarkan pada hari Jumaat, 4 Mac 2022, jam 10:00 malam di TV3.

Telefilem Mr Maid Suami Ibu

Telefilem : Mr Maid, Suami Ibu
Waktu siaran : Jumaat, 4 Mac 2022, jam 10:00 malam
Siaran TV : TV3
Pengarah : Nizam Zakaria
Terbitan : White Merpati Entertainment Sdn Bhd

PELAKON MR MAID SUAMI IBU

Aishah Ilias
Izzue Islam
Iman Rifqi
Faye Kusairi

SINOPSIS MR MAID SUAMI IBU

Ibu Arjuna (Iman Rifqi), Myazara (Aishah Ilias) yang sibuk bekerja mengupah Hadi (Izzue Islam), seorang pelatih senam aerobik untuk menguruskan rumah dan anaknya. Ini menyebabkan Arjuna lebih selesa meluahkan masalah dan berada bersama Hadi.

Dapatkan Hadi menjalankan tugasnya dan membantu Arjuna?

8 comments:

  1. Salam. Menarik jalan ceritanya. Teringat beberapa tahun dulu pertama kali jumpa Izzue Islam waktu dia berlakon di rumah saya untuk video korporat Syarikat. Dia dengan wife dia mmg rapat macam yang kita baca dekat media. Tapi tak syoknya masa sesi rakaman tu, kru penggambaran pecahkan deko di rumah saya lepas tu senyap2 je letak balik, tak mintak maaf atau bagi ganti rugi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mesti rumah cantik ada orang buat penggambaran ni. Aduhaii sedihnya bila jadi macam tu. At least mintak maaf lah kan.

      Delete
  2. Sesuai ni untuk tontonan santai-santai.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye kak Amie. Cerita ringan kekeluargaan dan kisah cinta

      Delete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.