Header Ads


She Was Pretty Malaysia

She Was Pretty Malaysia, sebuah drama adaptasi drama popular Korea (K-Drama) lakonan Diana Danielle dan Aiman Hakim Ridza. Drama She Was Pretty Malaysia remake mula bersiaran pada 23 Jun 2022 di platform digital Viu.

she was pretty full episode

DRAMA SHE WAS PRETTY

Mula siaran : 23 Jun 2022
Waktu siaran : Setiap Khamis
Rangkaian : Viu Malaysia (Viu Original)
Penulis Skrip : Rafidah Abdullah
Pengarah : Yusry Abdul Halim
Produksi : Independent Pictures

PELAKON SHE WAS PRETTY

Aiman Hakim Ridza sebagai Haniff
Diana Danielle sebagai Nadia
Alvin Chong sebagai Ashraff
Yasmin Hani sebagai Julie
Adam Malek sebagai Junad
Arena Wan sebagai Aria Bakri
Daniella Sya
Asha Merican
Shah Kimin
Amelina

SINOPSIS SHE WAS PRETTY

Selepas keterbalikan dari segi kekayaan dan paras rupa, buah hati dari zaman kanak-kanak bertemu semula untuk kali pertama dalam 15 tahun sebagai pekerja majalah fesyen.

16 comments:

  1. wahh..tak sabaq..Ashraff tu watak Siwon kot..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lebih kurang lah tu Siwon dan Alvin Chong. hehehehe...

      Delete
  2. Hahaha dh lupa jln citer versi korea ni.. Kena repeat tgk blk ni haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haa kena repeat tengok drama korea, pastu tengok versi Malaysia pulak. hehehe...

      Delete
  3. versi korea tu best & kelakar sgt.. tgk yg versi M'sia nanti

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Bila ada masa je ni selit tengok drama mana yang menarik.

      Delete
  5. jap nk cari blk drama korea yg ni...byk sgt tgk drama smpi lupa hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi..cari jangan tak cari. Banyak tengok drama kadang confused cerita mana satu kan.

      Delete
  6. Pelakon gempak ni mesti best cerita ini hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mesti gempak kot sebab pelakon dan dari versi Korea.

      Delete
  7. Replies
    1. Cerita zaman kanak kanak membawa ke alam dewasa gitu kan.

      Delete
  8. Dah tengok Korea punya kelakar tak sabar pulak nak tengok Malaysia punya hiks!

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.