Header Ads


Telefilem Jika Fattah

Telefilem Jika Fattah mengisi slot Skrin Di 9 malam ini jam 8:30 malam di TV9. Telefilem Jika Fattah dibintangi pelakon Zahiril Adzim, Shera Aiyob, Wan Maimunah, Izzy Reef dan Izzya Reen.

telefilem jika fattah full movie tv9

Telefilem : Jika Fattah
Waktu Siaran : Jumaat, 11 Mac 2022, jam 8:30 malam
Siaran TV : Skrin Di 9 TV9 
Penulis skrip : Azal Ezreen
Pengarah : Jamal Khan
Produksi : Cinema Stage Production

PELAKON JIKA FATTAH

Zahiril Adzim
Shera Aiyob
Wan Maimunah
Izzy Reef
Izzya Reen


SINOPSIS JIKA FATTAH

Kehadiran Fattah yang merupakan seorang anak yatim di dalam keluarga Zaidi telah mengubah kehidupan mereka sekeluarga melalui mempunyai sikap terpuji yang ada di dalam diri Fattah yang menyedarkan Zaidi dan isterinya Intan.

14 comments:

  1. Ingat Fattah Amin yang berlakon hehe

    ReplyDelete
  2. Lagi 20 minit ++ nak start ni...hihihi

    ReplyDelete
  3. Tajuknya tu...boleh dipelbagai tafsirkan kalau tak tonton lagi.

    ReplyDelete
  4. Akak missed cerita ni. Suka pasangan ni berlakon sebenarnya....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Serasi bersama, serasi juga berlakon bersama kan. Kalau ada online boleh jugaklah tengok kalau terlepas. TV9 ni jarang ada online melainkan kalau ada yang upload kat YT.

      Delete
  5. Watak Fattah itu watak budak rupanya.

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.