Header Ads

Biskut Pandan Subway


Malam tadi, makan malam serba ringkas je. On the way encik suami balik, whatsapp siap siap beli sandwich subway je. Tak rasa macam nak makan nasi sebenarnya.

Belum sempat membelek apa yang suami beli, katanya ada beli biskut perisa pandan. Biskut pandan? sejak bila pula Subway ada biskut baru. Nampak sangat dah lama tak ber'Subway'. 

Ikut kebiasaan akan beli biskut white chocolate macadamia nut. Nampak benda baru, agaknya suami pun belilah nak cuba rasa. Rezeki saya juga dapat merasa sekali kan.

Biskut Pandan Subway

Sandwich tak sempat nak dipotretkan sebab dah lapar. Takde nak tunggu tunggu lagi dah. Biskut pun dah habis satu. Tinggal satu je lah buat modal untuk blog.

Baru tahu Subway ada keluarkan biskut pandan ni. Mungkin juga limited time only? Ada yang dah cuba?

Biskut Pandan Subway

Aroma sewangi pandan. Texture cookies yang lembut, bukan biskut lemau tau! Tidak hanya sekadar biskut pandan kosong, ada juga cebisan kelapa parut dan kacang almond. 

Dalam gambar tak kelihatan pulak cebisan cebisan tu. Haiyaaa...Dah habis close up pun tak nampak lagi.

subway pandan cookie review

Biskut pandan Subway harga dia RM2.35 untuk sekeping biskut. Repeat beli? Mungkin tidak kot. Tetap suka white chocolate macadamia nut yang satu tu. 

20 comments:

  1. mungkin Subway join the trend masa falavour pandan kelapa tengah femes dulu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mungkin jugak, terlambat sikit dorang nak follow trend. Dia keluar pandan je, tak bergabung dengan gula melaka.

      Delete
  2. Replies
    1. Ye kot Kak Nor. Saya pun baru tahu je. Cookies subway semua sedap sedap cuma terpaling favourite white chocolate macadamia nut tu lah.

      Delete
  3. Subway pun ikut perkembangan semasa.
    Akak pun lama tidak makan Subway. Dahulu ada tawaran murah 8 ringgit lebih ikut hari subway apa disediakan selalu juga beli.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Up to date gitu. Sekarang harga tak macam dulu dah. Sesekali tu bolehlah.

      Delete
  4. Produk baru kot, akak pun dah agak lama tak ber subway ๐Ÿ˜€

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye kot kak. Saya pun tak pasti kewujudannya. Baru tahu ada. Kalau husband tak membeli subway, lansung tak tahu agaknya. Hehe...

      Delete
  5. Tak pernah jugak jumpa biskut pandan subway ni, maknanya kita pun dah lama nau nau tak ber-subway, hihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Geng lah kita lama tak bersubway. Pasni boleh lah jengah subway kejap cari biskut pandan ni :)

      Delete
  6. Anak Mrs. A suka order biskut-biskut Subway ni tapi yang pandan belum pernah rasa lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biskut Subway sedap sedap, ramai yang suka. Nanti cuba yang pandan pulak.

      Delete
  7. Comel jew biskutnya.
    Tiba-tiba teringin nak rasa biskut-biskut subway. Hari tu di KK, pandang-pandang saja subway di Suria Sabah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lepas ni jangan dipandang je kak Amie, kena beli. Nanti menyesal :)

      Delete
  8. Baru tahu subway ada keluarkan biskut pandan .boleh terjah subway berdekatan ni

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.