Header Ads

Semata - Mata Nak Dapat Face Massager Libresse PERCUMA? Oh tidak!


Dah terbeli Listerine sakura and peach zest limited edition, kemudian terbeli libresse pad pulak. Semata-mata nak dapat face massager percuma punya pasal lah ni. Eh, tak jugak! Stok pun dah menyusut, kita tambahlah buat stok. Alasan sangat kan! 

Padahal memang tersampuk nak membeli nak dapat face massager tu. Pandai betul marketing dorang bagi free gift kan. Perempuan pantang nampak free gift, laju nak membeli. Kan? Ke bukan?

Sekarang suka beli jenis libresse pad hypoallergic liner lebih selesa. Longer & wider extra absorbent mencegah kebocoran terkena pada seluar.

face massager libresse malaysia free gift

Facial massager ni didatangkan dengan bateri sekali. Ringan dan ergonomic.

face massager libresse malaysia free gift

Functions

1. Improves skin, firming & lifting
2. Rejuvenates & promotes radiant skin.

Usage

1 to 2 times per day
10 minutes each time

face massager libresse malaysia free gift

Directions

1. Positive + ions with vibration
  • Gentle massage for 3-5 minutes.
  • Use after cleaning and towel dry face

2. Negative - ions with vibration
  • Gentle massage for 3-5 minutes until fully absorbed
  • Use with serum/moisturizer after cleaning face

face massager libresse malaysia free gift

Cautions

  • Please read the instructions carefully before use.
  • Please perform patch test before first use. If irritation persistss, discontinue use.
  • Please clean the unit with damp cloth before and after each use.
  • Do not immerse unit in water.

18 comments:

  1. Librese ni mmg suka bg free gift.. sbb tu suka beli librese jugak.. hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. A ah..ini baru terjebak beli yang free gift. Sebab tempting sikit free gift ni. hehe...

      Delete
  2. Haritu nak beli , tapi lupa!!!!!!!!!!! Nak juga free gift menarik macam ni. Asyik dapat free gift buku je haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pasni kalau nampak kena beli cepat. Free gift yang best.

      Delete
  3. ok..nak beli jugak. antara brand favourite lepas Whisper sebab Whisper harga kayangan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah lama tak beli whisper sejak ada libresse ni Sal. Tak tahu pulak harganya dah naik melambung tinggi sampai kayangan.

      Delete
  4. Hahahaha sama laa dengan anak haritu, padnya dia bagi Maknya, alat tu dia amik, sebab anak tak pakai pad brand ni hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..semata-mata sangat kan nak dapat benda alah tu.

      Delete
  5. Kadang kadang free gift ni memainkan peranan penting. Bukan nak beli sangat pun. Lebih kepada nak free gift tu je. ๐Ÿ˜‚

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahu takpe. Betul sangat tu naniey. Asal free gift lawa je, terus nak beli.

      Delete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.