Header Ads Widget

New Stories!

6/recent/ticker-posts

Telefilem Koboi & Vampire

Telefilem Koboi & Vampire yang membuatkan kau orang ketawa ketakutan. Koboi & Vampire kisah koboi komedi yang telah ditayangkan pada 26 November 2020, khamis lepas. Telefilem yang ditayangkan pada jam 10:30 malam tu bersiaran di saluran Boo HD (Ch 404) menggandingkan lakonan Khir Rahman dan Siti Saleha.
Telefilem Koboi & Vampire
sumber : Astro Citra




Telefilem : Koboi & Vampire
Waktu Siaran : 26 November 2020 (Khamis), jam 10:30 malam
Siaran TV : Astro Boo HD (Ch 404)
Pengarah : Megat Fauzi
Produksi : Kus Semangat Aktor Sdn Bhd

Pelakon Koboi & Vampire

Khir Rahman
Siti Saleha
Imuda
Didie Alias
Melissa Saila
D'Boy Hamdan

Sinopsis Koboi & Vampire

Budi seorang lelaki yang lurus bendul telah berkahwin dengan Masmona wanita kegilaan kaum lelaki. Jali, teman baik Budi dengki terhadap Budi dan telah membuat cerita bahawa Masmona adalah Pontianak. 

Apakah yang terjadi kepada Budi dan Jali? Bagaimana pula kisah hidup Masmona setelah dilabelkan sebagai Pontianak atau vampire?

Jeng jeng jeng...

Post a Comment

7 Comments

  1. Menarik synopsis nya Fiza.
    Senang sikit nak halang lelaki lain kacau bini bila dah kena gelar pontianak orang jadi takut hehehe...

    ReplyDelete
  2. Memang looking fwd cerita ni sejak khir share dia shooting cerita ni. Best kan hahah

    ReplyDelete
  3. Alahai tiada langganan saluran 404.

    ReplyDelete
  4. Adoi.. kenapalah nak dengki sampai menfitnah.. cam best je drama nie..

    ReplyDelete
  5. Astro Boo pernah la tgk..sume citer seram je kan dlm channel tu..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.