Header Ads

Drama : Lelaki Lingkungan Cinta Episod 7

Lelaki Lingkungan Cinta Episod 7 | Permergian mama Esya (meninggal dunia) secara mengejut membuatkan Esya sedih. Ada hati Abang haji nak memperisterikan Esya. 

Dulu tergila gila mama Esya, sekarang nak buat Esya jadi isteri pula. Gatal orang tua ni ye.

Drama : Lelaki Lingkungan Cinta Episod 6
sumber : TV3 Drama sangat


                   lelaki lingkungan cinta full episod

Walaupun mama Esya dah tak ada, adik mama Esya (mama Zam) malas nak ambil peduli tentang Esya yang tinggal sebatang kara tu. Tapi bab harta, dia pula yang tak tahu malu nak meminta minta. 

Mujur ada Adib penghibur hati duka lara Esya. 


9 comments:

  1. macam2 drama ek dalam cite ni...dah namanya drama ek..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iye, kita layan mana yang macam best nak layan :)

      Delete
  2. kalau tengok citer ni mest terlayan ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekali dah layan episod memang akan layan terus. hihi

      Delete
  3. Drama yang bagus buat ditonton ni, nak coba lah satu satu..

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. its okay. ikut minat dan masa masing-masing 😁

      Delete
  5. Cik B and Isya is cutest.. hihi

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.